• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cakma Sarışın Olmak Kötü Bişey mi?

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
13
27
Saçlarım çok koyu.Yüzümü çok kapatıyor ve birde simsiyah saç çok nadir kişilere yüzü orantılı kişilere yakışıyor öyle orantılı bi tip degilim ve gozlerimde siyah olduğu için boğuyor
Saçlarımı ve kaslarimida açtırmak istiyorum ama kahve tonları çok basit geliyor sarı istiyorum ama herkes çalma sarışın,ara bi on yargılı.Öyle bi on yargı var midir gerçekte ?

Saçlarım çok koyu.Yüzümü çok kapatıyor ve birde simsiyah saç çok nadir kişilere yüzü orantılı kişilere yakışıyor öyle orantılı bi tip degilim ve gozlerimde siyah olduğu için boğuyor
Saçlarımı ve kaslarimida açtırmak istiyorum ama kahve tonları çok basit geliyor sarı istiyorum ama herkes çalma sarışın,ara bi on yargılı.Öyle bi on yargı var midir gerçekte ?
Saç sarı ,kaş kara ,yüz kara olunca kötü tabii sırıtıyor

Yüzünüze bağlı...
Esmer bir teniniz yoksa sarışın beyaz tenlilere güzel gidiyor
Ama esmerlerde hiç hoşlanmıyorum
Yoo ten olarak çok beyaz degilim ama çoğu kumral kızdan açığım sertlikle alakam yok ama ten den ziyade tipi e gitmez diyorlar kas göz yapılan uymaz.anası desem iranli gibi yuz kas tipim kimse sarı alamalsnduramiyi ama yıllardır siyah ondan da olabilir

8759_unlulerin-saclari-sarisin-vs-esmer_999172.jpg

gitmiş mi şimdi bu tene türkiyede çoğu sarışın bu kıvamda

herkes kendi sahip oldugunun zittini istiyor sanirim. ben de siyah sac istiyorum :) ten rengine baglidir bu acik bugday tenli felansan sariya calan kumral bir sac yakisabilir neden olmasin :)

Niye surekli dıs gorunusunle ilgili konu aciyorsun?
Soruna cevabim bi anda siyahtan sariya donme, en azindan once bi actir rengini. Sariya boyamak baya radikal bi karar, pisman olma ihtimalin yuksek.

herkes kendi sahip oldugunun zittini istiyor sanirim. ben de siyah sac istiyorum :) ten rengine baglidir bu acik bugday tenli felansan sariya calan kumral bir sac yakisabilir neden olmasin :)
Aynen açık bugdaydim birazda beyaz ama tipine gitmez diyorlar ışte ten değil sorun

Niye surekli dıs gorunusunle ilgili konu aciyorsun?
Soruna cevabim bi anda siyahtan sariya donme, en azindan once bi actir rengini. Sariya boyamak baya radikal bi karar, pisman olma ihtimalin yuksek.
Yooo sadece benlik bisiy değil bu radika, kararı hem kuzenim hem ben alıyoruz ikimiz yapi caz baya farklı gelebilir en başta evet

Kaş dediğin haftada bir çıkıyor, her hafta kaşlarınızı boyatabilecek misiniz?
Saç dipleri de keza 10 gün oldu mu uzuyor, 10 günde 1 diplerinizi uzamış saçlarla aynı renge boyatabilecek misiniz?

Kış geldiğinde nasılsa pantolon giyiyorum bacaklarım görünmüyor diye bacaklarını yaza kadar almayan kadınların yaşadığı bir ülkede saçlarını sarı yapıp siyah diple , kara kaşla gezen bir ton kadın var sokakta. 10 günde bir yenilerim kaşımı, saçımı ve de beyaz tenliyim diyorsanız deneyebilirsiniz.

Normalde açık kumralım yıllarca platin sarı kullandım ve saçımın ne kadar yiprandigini tahmin edemezsin. .kendi saç rengime bir an önce dönmek için can atıyorum..Cakma durur mu yakışır mi dan önce bunu düşün bence. .O doğal saçlar ha deyince geri gelmiyor malesef

Back