ahhahahhaha bendeeeeevalla ben orjınal Michael Kors almıyorum nasılsa piyasada çok çakması var çakma zannederler diye
Bu çantanın özelliği neymiş kimler icat ettiyse çantanın üstündekileri ilk yapılan şeyler mi ya da imza mı atmışlar neYa hayir onlar bilerek aliyorlar. Cakma ama gerçeğinden ayirt edilemeyecek kadar iyi yapiyorlarmis. Ve gerçek fiyatinin cok altinda ve oyle herkese de satmiyorlar polis falandir diye, tanıdık birileri araciligiyla gelenlere satıyorlar.
Hayir sahtesini almak da neyin kafasi. Bu sacma cantaya orjinal diye tonla para veren de bence sorunlu, cakmasina tonla para veren de..
Bu cantanin fiyati 150bin dolar. Resmen çöpün icine pirlantalari dusse ellerini koyup almayacak insanlar bu çöpten olusmus cantaya bu kadar para veriyorlar. Saka gibi ama gerçek. .!
Herkes göremez bu çantadaki sanatı,asaletiYa hayir onlar bilerek aliyorlar. Cakma ama gerçeğinden ayirt edilemeyecek kadar iyi yapiyorlarmis. Ve gerçek fiyatinin cok altinda ve oyle herkese de satmiyorlar polis falandir diye, tanıdık birileri araciligiyla gelenlere satıyorlar.
Hayir sahtesini almak da neyin kafasi. Bu sacma cantaya orjinal diye tonla para veren de bence sorunlu, cakmasina tonla para veren de..
Bu cantanin fiyati 150bin dolar. Resmen çöpün icine pirlantalari dusse ellerini koyup almayacak insanlar bu çöpten olusmus cantaya bu kadar para veriyorlar. Saka gibi ama gerçek. .!
Markasi sadece Louis Vuitton. Tek ozellik o.Bu çantanın özelliği neymiş kimler icat ettiyse çantanın üstündekileri ilk yapılan şeyler mi ya da imza mı atmışlar ne
DiyosunHerkes göremez bu çantadaki sanatı,asaletiKedi ciğer meselesi
Bunun üzerine orkid yapıştırmayı unutmuşlarYa hayir onlar bilerek aliyorlar. Cakma ama gerçeğinden ayirt edilemeyecek kadar iyi yapiyorlarmis. Ve gerçek fiyatinin cok altinda ve oyle herkese de satmiyorlar polis falandir diye, tanıdık birileri araciligiyla gelenlere satıyorlar.
Maykıl kors görmekten gına geldi zaten. Geçen gün kemeraltında dolaşırken çanta bakayım dedim, resmen sahte marka basılmış olanlar dışında bişey bulmak imkansız. Maykıl korsları falan geçtim bi insan niye mango çantanın sahtesini yapar ki? Mango yav, en pahalısı 100 lira zaten.
Kaliteli çanta istiyorsanız lacoste alın, beymen alın. Saçma sapan çakma ürünlere o kadar para vermeyin a dostlar.
Fossil in çantaları da çok hoş .Bilir misin?aynen, mesela Tommy'nin çantası her yıl hemen hemen aynı modelleri çıkarıyor, çok kaliteli ve dayanıklı.. Reklam gibi olacak ama binlerce liraya Miu alacağıma onda birini verir Tommy alırım
aynen, mesela Tommy'nin çantası her yıl hemen hemen aynı modelleri çıkarıyor, çok kaliteli ve dayanıklı.. Reklam gibi olacak ama binlerce liraya Miu alacağıma onda birini verir Tommy alırım
Niye,yine michael kors diğer louis vuitton ve burbury nin çantalarının yanında en uygun olanı,sanırım 700 lira ile 1500 arasında,ben geçen sene sormuştum.onun pek çakmasını yapmıyorlar,al bence.Ha bana sorarsan hayatta bir çantaya o kadar para vermem o ayrı.valla ben orjınal Michael Kors almıyorum nasılsa piyasada çok çakması var çakma zannederler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?