• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Çakma çantalarla" orjinal vurgun!

Aynen ya bi cantaya 10 bin ne demek
Ben bi sayfa kesfettim cok guzel cantalar var sanirim bu ara ordan baska bi yerden almam @elaliesarp sizde bakin derim

Niye,yine michael kors diğer louis vuitton ve burbury nin çantalarının yanında en uygun olanı,sanırım 700 lira ile 1500 arasında,ben geçen sene sormuştum.onun pek çakmasını yapmıyorlar,al bence.Ha bana sorarsan hayatta bir çantaya o kadar para vermem o ayrı.
Kiz ben bi cantaya okadar para verirsem cantayi basimda gezdirmem lazim :D

hayatimda hic birseyin cakmasini almadim almamda bazi seyler tutkudur kimine sacma gelir kimine anlamli,
o degil param yetmiyorsa ucuz no name alirim kaldiki fake ürünler yasak olmali hirsizlik bu satanda alanda ceza yemeli ...

Kapalıçarşıdakilerin orjinal olduğunu söylemiyolar ki. Belki turistlere diyoşardır bilemedim ama çok güzel çakmalar var orda yazık olmuş..

Çakma çanta konusu gündemdeki son mesele olmalı..Artık çanta manta 2. planda, eski orjinallere bakım yapıyorum valla :KK48:
Trafik sigortaları 3 katı zamlandı.. Uyuz oldum..
Et süt ürünleri almış başnı gitmiş.. Sebze meyve fiyatları dillere destan..
Sokaklarda terör..
Umutsuzluğa doğru sürükleniyoruz toplumca..
Konus konus ihtiyacimiz var bunlara ayyyricaaaa o kadar sokaga atacak param varsa bir kismiyla ailemle tatile fakan giderim harika bir anim olur.... Biktim.bu sacma sosyete geyiklerinden cevrem jet diyebilirim cogundan tiksiniyirum artik cok zavalli geliyorlar bana haa guzel kaliteli tasarim urun secerim paramca alirim ama 20.000 dolarlik cantanin koleksiyonunu kafama tabanca dayasan yapmam su anda ... Tarz meselesi tabiii madonna kadar servwtim.olsa belki farkli olurdu durum o_Oo_O

Çakmasına bile o kadar para verilir mi diyor dışarıdan bakan biri.
Ama onlar gibi düşünmek için onlardan biri olmak lazım sanırım.

Bu pahalı marka çantaları ben deri falan sanardım. Deri bile olmadıklarını görünce şok geçirdim. Artık birinde orijinalini görsek sahtesi sanacağız, her yer çakma dolu. Üstünde çakma marka yazılı alacağıma isimsiz alırım. Ya da mangoda falan çok güzel çantalar var çakma çanta fiyatlarına. Çakma çantalar cidden çok kalitesiz ve 50-100 liraya bile ittirmeye çalışan yerler var. İnanılır gibi değil. Tatil yerlerinde de çok oluyor. Turistler yiyor mu bilmem.

Bu pahalı marka çantaları ben deri falan sanardım. Deri bile olmadıklarını görünce şok geçirdim. Artık birinde orijinalini görsek sahtesi sanacağız, her yer çakma dolu. Üstünde çakma marka yazılı alacağıma isimsiz alırım. Ya da mangoda falan çok güzel çantalar var çakma çanta fiyatlarına. Çakma çantalar cidden çok kalitesiz ve 50-100 liraya bile ittirmeye çalışan yerler var. İnanılır gibi değil. Tatil yerlerinde de çok oluyor. Turistler yiyor mu bilmem.

kesinlikle 5000 tl özelliğine bakıyorum poliüretan :D
herkesin elinde bakyorum micheal kors burberry gucci louis vitton :D artık bunların gerçeğini bile almak istemiyorum
orta derece marka alıp orjinal almayı yeğlerim mesela tommy hilfiger gibi

Back