Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pis fakirBi cantaya 500 ila 10.000 TL civarında para vermek? Hic bir zaman anlayamayacagim. Fakirligimi ve pintiligimi alıp terk ediyorum bu topigi!![]()
Cebim dolsa ruhum fakir. :/Pis fakir![]()
Edebi bir cevap vereyim gözlerimiz dolsun;ruhun zengin olsun yeter NurteNCebim dolsa ruhum fakir. :/
Hmm. Like.Edebi bir cevap vereyim gözlerimiz dolsun;ruhun zengin olsun yeter NurteN
Kiz ben bi cantaya okadar para verirsem cantayi basimda gezdirmem lazimNiye,yine michael kors diğer louis vuitton ve burbury nin çantalarının yanında en uygun olanı,sanırım 700 lira ile 1500 arasında,ben geçen sene sormuştum.onun pek çakmasını yapmıyorlar,al bence.Ha bana sorarsan hayatta bir çantaya o kadar para vermem o ayrı.
Konus konus ihtiyacimiz var bunlara ayyyricaaaa o kadar sokaga atacak param varsa bir kismiyla ailemle tatile fakan giderim harika bir anim olur.... Biktim.bu sacma sosyete geyiklerinden cevrem jet diyebilirim cogundan tiksiniyirum artik cok zavalli geliyorlar bana haa guzel kaliteli tasarim urun secerim paramca alirim ama 20.000 dolarlik cantanin koleksiyonunu kafama tabanca dayasan yapmam su anda ... Tarz meselesi tabiii madonna kadar servwtim.olsa belki farkli olurdu durumÇakma çanta konusu gündemdeki son mesele olmalı..Artık çanta manta 2. planda, eski orjinallere bakım yapıyorum valla
Trafik sigortaları 3 katı zamlandı.. Uyuz oldum..
Et süt ürünleri almış başnı gitmiş.. Sebze meyve fiyatları dillere destan..
Sokaklarda terör..
Umutsuzluğa doğru sürükleniyoruz toplumca..
hakikaten ya 5000 tl verip neden alayım herkeste micheal kors olmayan yok maşallahvalla ben orjınal Michael Kors almıyorum nasılsa piyasada çok çakması var çakma zannederler diye![]()
Bu pahalı marka çantaları ben deri falan sanardım. Deri bile olmadıklarını görünce şok geçirdim. Artık birinde orijinalini görsek sahtesi sanacağız, her yer çakma dolu. Üstünde çakma marka yazılı alacağıma isimsiz alırım. Ya da mangoda falan çok güzel çantalar var çakma çanta fiyatlarına. Çakma çantalar cidden çok kalitesiz ve 50-100 liraya bile ittirmeye çalışan yerler var. İnanılır gibi değil. Tatil yerlerinde de çok oluyor. Turistler yiyor mu bilmem.