çakma avon olurmu???

ZARACI

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
1.297
5
316
Diğer
arkadaşlar bir alışveriş sitesinde avon parfümlerinin orjinal olup olmadığını sordum.arkadaş temsilciymiş ve avonun sahtesi kesinlikle olmaz dedi doğrumudur acaba?

canım çakmasını bilmemde
indirim zamanlarında düşük kalite ürün özellikle parfümlerde
daha az kalıcılık oluyormuş

buradaki arkadaşlar yazmışlardı

avonun sahtesi yok canım indirim zamanlarıda sadece parfümlerde kalite düşüklüğü olabilir ama oda her indirimde değil

sahtesi olmaz canım ama dedikleri gbi esansını azaltıyolar indirimde

yok canım olmaz avonun sahtesi ben de kullanıyorum ve çok memnunum herkezede tavsiye edrerim

canım avon temsilcisiyim.. bazen acaip farklı gelio çok beeğendiniis koku..tabi arkilierin dediği gibi indirim dönemlerinde ne oluor bilmem ille farklı oluor hihoyyyt esansı azaltılıor bence..

turkiyedeki avonlarda ne yazıyor,nerde üretilmiş?mesela rusyada avonların üzerine eskiden made in poland yaziyordu,şimdi ise made in russia....

avonun sahtesini duymadım hiç ama indirim zamanlarında esansı azaltıyorlar büyük olasılık kokular biraz hafifliyor

kesinlikle katılıyorum.indirim zamanı parfümün kokusu kalıcılığı bırak hemen uçup gidiyor.yazık bence verdiğimiz paralara

kesinlikle katılıyorum.indirim zamanı parfümün kokusu kalıcılığı bırak hemen uçup gidiyor.yazık bence verdiğimiz paralaraklava:

malesef herşeyin çakmasını yapıyorlar,uzman değilseniz ayırt edebilmeniz çok zor , şunada katılıyorum kampanyalı her üründe muhakkak kalite farkı oluyor,bilhassa kozmatikte.........

şu anda avon ürünlerinin üzerinde de poland yazar ben avon takım öncüsüyüm arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…