- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.709
- 133
- 32
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Yok hayır kökten dökülüyorAnladığım kadarıyla kökten dökülmüyor kırılıyor ,evet sac kıran olabılir bence ayrıntılı tahlıller yaptırın yani önemsencek birşey
troidlerle ilgili sorun oalabilir, önce dahiliye, sonrada göz doktoruna gidin...Selam herkeseBenim kirpiklerim dökülüyor normal de kirpik kökü beyaz olur ya benimki siyah 2 senedir yaşıyorum bunu. Görüntümü etkiliyo cildiyeye gittim tahlil yaptı hiç bir şey çıkmadı. saçkıran dedi.. ama başka hiç biyerimde dökülme yok kortizon ilaçları veridi. 3 ay sonra düzeldi. 1 senedir iyiydi şimdi yine oldu göz doktoruna gittim oda kirpik dibi yağlanması dedi. damlalar pomatlar verdi ama yine aynı çıkıyo dökülüyor dipler siyah hayatımda ne duydum ne gördüm çay ve bebek şampuanı deniyorum göz kalemiyle kapatmaya çalışıyorum şimdilik duyan bilen var mı böyle bişey bi fikri olan şimdiden teşekkürler
Evet bende onu diyecektim benimde saçlarım ve kaşlarım döküldü tiroid bezlerimin az çalışmasından dolaymış dökülmesiTiroit hormonlarına baktırdınız mı
Evet bi sorun yok 2 kere test yaptırdım sadece d vitamini eksik çıktıTiroit hormonlarına baktırdınız mı
Evrt biliyorum ama benim kirpik kökleriyle alakalı bi sorun varNazara inanmazdım ama yaklaşık 2 ay önce bir arkadaşın kirpiklerime yaptığı iltifatlar sonrası resmen kirpiksiz kalmakla burun buruna geldim. Asla kirpik döküntüsü nedir bilmeyen ben, günde iki gözümden de 10 ar tane falan dökülür hale geldim ya elimde ya üstümde ya yanağımda sürekli kirpik döküntülerimi buluyordum. Kimisi kökten, kimisi uçtan kırıldı. Bu süreçte asla göz makyajı yapmadım zaten çok sık da yapmazdım. Tamamen bıraktım ve güvendiğim bir güzellik merkezine keratin bakım yaptırdım. Çok şükür dökülme durdu. Eski hallerine dönüyorlar şimdi. Bu arada 60 günde bir kirpikler yenilenirmiş bilginiz olsun.
Merhaba. Botoks sülükleriyle kaşların üstüne uygulama yapıyorlar. Bazı göz kusurlarının bu yöntemle iyileştiğini okudum. Eşimde geçmeyen göz kuruluğu vardı. Kaşlarının üzerine 5 tane botoks sülüğü koydular bir klinikte. Bir hafta sonra hiçbir kuruluk şikayeti kalmadı eşimin. Hirudoterapi uygulayan doktor bulabilirseniz mutlaka deneyin derim.Evet bi sorun yok 2 kere test yaptırdım sadece d vitamini eksik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?