azimle 16 kilo verdim. daha da vericem inş. ve şükürler olsun eskiye nazaran daha hareketliyim. ilerde annem gibi olursam bu halime 25 kilo eklemem lazım. şu yazdığını bende biliyordum ama birinden duymak iyi gelmediBu genetik olayına lnanmak gerek anneniz yaşlandığında göbekliyse veya teyzeler göbekli ve şişkoysa anyı seninde yaşlılığın o düzeyde olacak , kaçış yok yani
azimle 16 kilo verdim. daha da vericem inş. ve şükürler olsun eskiye nazaran daha hareketliyim. ilerde annem gibi olursam bu halime 25 kilo eklemem lazım. şu yazdığını bende biliyordum ama birinden duymak iyi gelmedi
tşk ema1Ben 5 kilo verdim ama benim kilo almamın nedeni vitamin eksikliği birde inüsilin yüksek oluşu , bende kilo vereceğim sanada kolay gelsin
canım ben inanmak istemiyorumBu genetik olayına lnanmak gerek anneniz yaşlandığında göbekliyse veya teyzeler göbekli ve şişkoysa anyı seninde yaşlılığın o düzeyde olacak , kaçış yok yani
nasıl verdinazimle 16 kilo verdim. daha da vericem inş. ve şükürler olsun eskiye nazaran daha hareketliyim. ilerde annem gibi olursam bu halime 25 kilo eklemem lazım. şu yazdığını bende biliyordum ama birinden duymak iyi gelmedi
Bence saçı dökülmemiş,ön kısmı beyazlamış sadecebi hastalığı mı var acaba saç dökülmesinin bi sebebi olmalı? ama fiziği hakkaten 10 nümero maşallah ananeye :))
evet tekrar baktım öyle sanırım. kısa kestirince seçilmiyorBence saçı dökülmemiş,ön kısmı beyazlamış sadece
Çağla tarz olarak annesine çekmemiş sanırımevet tekrar baktım öyle sanırım. kısa kestirince seçilmiyor
annesi nerede ?
inan bana gün geldi açlıktan ellerim titredi. :))nasıl verdin
Bende 57 olmak istiyorum yainan bana gün geldi açlıktan ellerim titredi. :))
ama gün geldi hamburger yedim, gün geldi bol mayonezli pizza yedim. ben kalori hesabı gittim. günde 1100 kalori 1200 kaloriyi geçmedim.
hafta da en az 3 gün yürüdüm + koştum. çok yorgunsam 20 dk, ama iyiysem 1 saat. her ne olursa olsun kalori hesabımı geçmedim ve her şeye rağmen az da olsa sporu ihmal etmedim.
aralık 2 de başladım. devam ediorum. 57 lere düşeyim istiyorum :))