Çağla Şikel annesinin fotoğrafını paylaştı, takipçileri şaştı kaldı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel Instagram hesabından annesinin fotoğrafını paylaştı.

Şikel'in annesi ilerleyen yaşına rağmen düzgün fiziği ile dikkat çekti.

Çağla Şikel'in annesinin fotoğrafını gören takipçileri, "Çağla fiziğini annesinden almış, ne kadar genç, modern ve güzel bir bayan, ne şeker bir anneanne" gibi yorumlar yaptılar.

Bu genetik olayına lnanmak gerek anneniz yaşlandığında göbekliyse veya teyzeler göbekli ve şişkoysa anyı seninde yaşlılığın o düzeyde olacak , kaçış yok yani

Bu genetik olayına lnanmak gerek anneniz yaşlandığında göbekliyse veya teyzeler göbekli ve şişkoysa anyı seninde yaşlılığın o düzeyde olacak , kaçış yok yani

azimle 16 kilo verdim. daha da vericem inş. ve şükürler olsun eskiye nazaran daha hareketliyim. ilerde annem gibi olursam bu halime 25 kilo eklemem lazım. şu yazdığını bende biliyordum ama birinden duymak iyi gelmedi

Ben 5 kilo verdim ama benim kilo almamın nedeni vitamin eksikliği birde inüsilin yüksek oluşu , bende kilo vereceğim sanada kolay gelsin
azimle 16 kilo verdim. daha da vericem inş. ve şükürler olsun eskiye nazaran daha hareketliyim. ilerde annem gibi olursam bu halime 25 kilo eklemem lazım. şu yazdığını bende biliyordum ama birinden duymak iyi gelmedi

canım ben inanmak istemiyorumbir dogum yaptm ve suan normalim. biraz boğaza dikkat etmeye bağlı olduğunu düşüyorum tabi bi de harekete.

nasıl verdin

Reactions: s u
Maşallah ne kadar düzgün annesinin fiziği ben kaç yaş küçüğüm benim bile böyle fiziğim yok

Çok maskülen bir tarzı varmış

bi hastalığı mı var acaba saç dökülmesinin bi sebebi olmalı? ama fiziği hakkaten 10 nümero maşallah ananeye :))

inan bana gün geldi açlıktan ellerim titredi. :))

ama gün geldi hamburger yedim, gün geldi bol mayonezli pizza yedim. ben kalori hesabı gittim. günde 1100 kalori 1200 kaloriyi geçmedim.

hafta da en az 3 gün yürüdüm + koştum. çok yorgunsam 20 dk, ama iyiysem 1 saat. her ne olursa olsun kalori hesabımı geçmedim ve her şeye rağmen az da olsa sporu ihmal etmedim.

aralık 2 de başladım. devam ediorum. 57 lere düşeyim istiyorum :))

Bende 57 olmak istiyorum ya kaloriyi nasıl hesapliyorsun ki ben bilmiyom

diyetkolik sitesinden baka baka öğrendim :) şu an bir çok yemeğin kaç kalori olduğunu 3 aşağı 5 yukarı biliyorum :) malum akıllı telefonlar var elimizde. yemeden önce hemen açıp baktım.

bi de sana nacizane bir tavsiye akıllı telefon kullanıyorsan fat secret diye bir program var onu indir. google playstore'dan bulabilirsin :) kilonu, boyunu, olmak istediğin kiloyu gir; program sana yardımcı olacaktır :) su bile içsen programa kaydet :) peynirler, bisküviler, çorbalar; marka marka, çeşit çeşit var. ordan yardım al :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…