Çağla Şikel annesinin fotoğrafını paylaştı, takipçileri şaştı kaldı

diyetkolik sitesinden baka baka öğrendim :) şu an bir çok yemeğin kaç kalori olduğunu 3 aşağı 5 yukarı biliyorum :) malum akıllı telefonlar var elimizde. yemeden önce hemen açıp baktım.

bi de sana nacizane bir tavsiye akıllı telefon kullanıyorsan fat secret diye bir program var onu indir. google playstore'dan bulabilirsin :) kilonu, boyunu, olmak istediğin kiloyu gir; program sana yardımcı olacaktır :) su bile içsen programa kaydet :) peynirler, bisküviler, çorbalar; marka marka, çeşit çeşit var. ordan yardım al :)
Ay dur hemen indiriyim ya bende vermek istiyorum ama bi türlü kararlı olamadim şimdi kilo aldığımı söylüyor çevredekiler iki gündür diyetteyim senin dedigin gibi yapiyim olur insallah canim. 7 kilo falan vermem lazim. Çok teşekkür ederim bu arada :KK60:

Ay dur hemen indiriyim ya bende vermek istiyorum ama bi türlü kararlı olamadim şimdi kilo aldığımı söylüyor çevredekiler iki gündür diyetteyim senin dedigin gibi yapiyim olur insallah canim. 7 kilo fakan vermem kazim. Çok teşekkür ederim bu arada :KK60:

bi de içinden sürekli zayıfladım de ve beynini buna inandır. :KK66:

e o zaman hemen hemen aynı kilolardayız :) 64 üm ben. boy 160 :) sağlıcakla vermen dileğiyle :KK19:

bi de içinden sürekli zayıfladım de ve beynini buna inandır. :KK66:

e o zaman hemen hemen aynı kilolardayız :) 64 üm ben. boy 160 :) sağlıcakla vermen dileğiyle :KK19:
Bende 64tum ama galiba 65 falan oldum belkide 66 :KK43: 1.72yim bende... verebilirim inşallah. Indirdim yediklerimi hesapladim :) ama biz asıl konuya dönelim tabii ban yemeyelim sonra :KK53: Çağla Şikel in annesi de ne kadar zayifmis :p

X