- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle doğruAyni fikirdeyim. Esinizin ailesine laf vermeyin, ilerde bir gun en ufak tartismada annen de zaten boyleydi sen de boylesin diye laf duyarsin. Zehir etme geceni. Anne de olsa herkes haddini bilsin
Annenle arandaki sorun nedirYaklasik 4 hafta once annemlerin evinden yuzumuze bakmamasi ve laf carpmasi sonucunda kotu ayrildik. Artik davranislarini kaldiramadigimi ve bir daha gelmeyecegimi belirtmistim. Eski konularda annemin gecimsizliginden cok bahsetmistim.
Nisanlilik donemimi zehir etsede hep kayinvalidemlerle ilk yemege birlikte geleceklerini belirtmislerdi. Bu hafta mobilyalarim tamamlaniyor ve kayinvalidem giller yemege gelecekler.
Annemin inadini biliyorum. Haksiz olsada bana adim atmaz. Annemleri de yemege cagirsam sanki anneme gel biraz daha uz biraz daha kotu davranislarina devam et diyormusum gibi geliyor. Davet etmesemde sanki (beni uzsede surekli) omur boyu benimle konusmaz diye dusunuyorum. Cok kararsizim. Cagirsam mi cagirmasam mi bilemedim. Sizce ne yapmaliyim? Annem gercekten bana cok cektirdi. Cok kararliydim. Bana adim atmazsa, yaptiklarindan pisman olmazsa bir daha aramam sormam diye. Ama kafam cok karisti..
eski konularını az çok biliyorum sanırım. çağırma bence.
Anne zaten geçimsizmiş üstelik aranızın bozuk olduğu dönemde kayınvalidelerle biraraya getirmek risk değil mi?
Erkek tarafına koz vermemeli bence.
Ben bir süre görüşmezdim sanırım annemde olsa neden kendimi üzdüreyim.
Annedir diye hep evlatlar mı alttan alacak. Anneyede iş düşüyor.
Neden çağırmadın derse "bu yaptıklarından dolayı kırgınım çağırmadım" derim.
Ayni fikirdeyim. Esinizin ailesine laf vermeyin, ilerde bir gun en ufak tartismada annen de zaten boyleydi sen de boylesin diye laf duyarsin. Zehir etme geceni. Anne de olsa herkes haddini bilsin
Arkadaşın yazdığı şeyleri yaşattıysa gerçekten ailen sana, böyle insanlar bırak yemeğe çağrılmayı, anne baba demeyi bile haketmez. Ya gerçekten iyi değilsiniz yada fakesiniz.
Önce çağır annen sonuçta mutlaka çağır dicektim ki , konularına göz gezdirdim. çağırma çok net. İlla çağırcam dıyosan da kayınaldenlernden ayrı çağır. Rezillik cıkarmasın daha fazla. Hastaysa da tedavı olsun cok sınırlendım ya cok !
Bu hafta kayınvalidemi, haftaya da annemi çağırırdım. Yok illa bir sebepten çağırmam lazım derseniz de anneme tam yemek saatinde gelmesini söylerdim. Gündüzden gelip de saatlerce tepemde asabımı bozmasını istemezdim.
Annenle arandaki sorun nedir
Bunlar bana da hiç inandırıcı gelmedi.Bu kadar kotu bir aile senin okuyup muhendis olmana da engel olurdu zaten.Hadi ailende ki herkes sana düşman kafayı sıyırmışlar sen de buna rağmen eğitimine devam ettin mesleğini eline aldin.İşe girdikten sonra hiç kimse bu hayati sindirmez ceker gider kendi hayatini kurar.Bir kitap ya da filmi anlatıyor gibisin.27 yaşında mühendis olmuş, aktif olarak çalışan yetişkin bir kadının bu kadar çaresiz olması çok garip. O kadar işkenceye rağmen evi terk edemiyorsunuz, babanız sizi kovup anneniz anahtarı elinizden alınca zorunlu olarak evden gidiyorsunuz. Ailenizdeki herkes zaman zaman psikopat olmuş; erkek kardeşiniz kilitli odalarda annenizle sizi çekiştiriyor, anneniz uykunuzda her saat gelip saçınızı yoluyor, babanız onların ağzına bakıyor ama o da tutarsız bazen size iyi, bazen annenizle sırt sırta, bazen size düşman, bazen ona düşmansınız. Anneniz sülalenizi dolduruyor anneannenizden dedenize kadar herkes size düşman. Siz ise hep mağdur. Herkes sizin kötülüğünüzü istiyor size göre. Fakat babanızın rolü değişti son zamanlarda. Dediğiniz gibi ben size inanmamayı tercih ediyorum. Hikayeler fazla trajik, paranoyak ve tutarsız. Neyse bundan sonra dikkate almam çözümü o. kolay gelsin.
Bunlar bana da hiç inandırıcı gelmedi.Bu kadar kotu bir aile senin okuyup muhendis olmana da engel olurdu zaten.Hadi ailende ki herkes sana düşman kafayı sıyırmışlar sen de buna rağmen eğitimine devam ettin mesleğini eline aldin.İşe girdikten sonra hiç kimse bu hayati sindirmez ceker gider kendi hayatini kurar.Bir kitap ya da filmi anlatıyor gibisin.
Canım olay senı arayıp sormamaktan coktan cıkmıs bence.Babamla gorustum. Cagirma dedi. Seni arayip sorana kadar sen arayip sorma, benim yaptigim hatalari yapma en sonunda kolesi olursun dedi. Bende yapmiyorum. Babam son sans vermisti onuda mahfetti. Suan bosanma islemleri baslatildi
Canım olay senı arayıp sormamaktan coktan cıkmıs bence.