Cagirsam mi cagirmasam mi?

Gunes_123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
372
298
23
Yaklasik 4 hafta once annemlerin evinden yuzumuze bakmamasi ve laf carpmasi sonucunda kotu ayrildik. Artik davranislarini kaldiramadigimi ve bir daha gelmeyecegimi belirtmistim. Eski konularda annemin gecimsizliginden cok bahsetmistim.
Nisanlilik donemimi zehir etsede hep kayinvalidemlerle ilk yemege birlikte geleceklerini belirtmislerdi. Bu hafta mobilyalarim tamamlaniyor ve kayinvalidem giller yemege gelecekler.

Annemin inadini biliyorum. Haksiz olsada bana adim atmaz. Annemleri de yemege cagirsam sanki anneme gel biraz daha uz biraz daha kotu davranislarina devam et diyormusum gibi geliyor. Davet etmesemde sanki (beni uzsede surekli) omur boyu benimle konusmaz diye dusunuyorum. Cok kararsizim. Cagirsam mi cagirmasam mi bilemedim. Sizce ne yapmaliyim? Annem gercekten bana cok cektirdi. Cok kararliydim. Bana adim atmazsa, yaptiklarindan pisman olmazsa bir daha aramam sormam diye. Ama kafam cok karisti..

Kesinlikle çağırmalısın. Eğer gelmezse kendi bileceği iş ama ilerde pişman olmamak adına çağır derim.

Erkek tarafına koz vermemeli bence.
Ben bir süre görüşmezdim sanırım annemde olsa neden kendimi üzdüreyim.
Annedir diye hep evlatlar mı alttan alacak. Anneyede iş düşüyor.
Neden çağırmadın derse "bu yaptıklarından dolayı kırgınım çağırmadım" derim.

Ayrı cagırın. Mesela kayinvalidenler gelsin bir iki gun sonra annenleri cagır. Ama kayinvalidenler gelmeden bir gun once haber ver anne şu gun sizi yemege bekliyorum diye. Hem o zaman kayinvalidenlerin geldigini duysa da birsey demez bizide su gun cagirdi diye

Ben sizin konularınıza inanmıyorum. Mühendissiniz, ailede şiddet gördünüz, mesleğiniz ve paranız olmasına rağmen sığınma evinde kaldınız aileniz sizi kovunca. Psikopat bir anne, anneyle iş birliği içinde erkek kardeş, hükümsüz baba. Üstelik 27 yaşındasınıZ. Çizdiğiniz profil 18 yaşında evlenmiş, çaresiz ev kızını anımsatıyor. Üniversitede o kadar matematik problemini nasıl çözdüğünüzü anlamadım.

Üstelik hiçbir soruya mantıklı cevap vermiyorsunuz. Ara sıra buraya gelip gündem yaratmaya çalışan bir havanız var. Kolay gelsin.

Ne alakasi var? Ben bugune kadar bana verilen cogu yoruma veya soruya cevap verdim. Yasadiklarim gercek. Siginma evinde kaldim cunku doktorum kendimi oldurmeye kalkmam uzerine orda kalmami istedi. Inanip inanmamak size kalmis. Bu yorumu hakettigimi dusunmuyorum.

Tesekkur ederim.

27 yaşında mühendis olmuş, aktif olarak çalışan yetişkin bir kadının bu kadar çaresiz olması çok garip. O kadar işkenceye rağmen evi terk edemiyorsunuz, babanız sizi kovup anneniz anahtarı elinizden alınca zorunlu olarak evden gidiyorsunuz. Ailenizdeki herkes zaman zaman psikopat olmuş; erkek kardeşiniz kilitli odalarda annenizle sizi çekiştiriyor, anneniz uykunuzda her saat gelip saçınızı yoluyor, babanız onların ağzına bakıyor ama o da tutarsız bazen size iyi, bazen annenizle sırt sırta, bazen size düşman, bazen ona düşmansınız. Anneniz sülalenizi dolduruyor anneannenizden dedenize kadar herkes size düşman. Siz ise hep mağdur. Herkes sizin kötülüğünüzü istiyor size göre. Fakat babanızın rolü değişti son zamanlarda. Dediğiniz gibi ben size inanmamayı tercih ediyorum. Hikayeler fazla trajik, paranoyak ve tutarsız. Neyse bundan sonra dikkate almam çözümü o. kolay gelsin.

Evet inanmiyorsaniz yorum yazmazsiniz olur biter. Sizin anlam veremediginiz gibi bende bazi seylere anlam veremedim. Herzaman derim. Yasadiklarimi biri bana anlatsa bende inanamazdim. O yuzden size kizmiyorum. Hersey yolunda giderken birden bire hayatimin tersine donmesi bana ne yapmam gerektigini sasirtti. Saglikli dusunemedim ve saglikli seyler yapmadim. Kendimi sadece odaya kapattim. Simdi evlendim, dusununce cogu seye bende inanamiyorum. Ama arkami donup bakinca ben pisman olacagim seyler yapmadim. Bu da beni rahatlatiyor.

Iyi gunler.

Ben olsam çağırmaz haber verirdim
Gelmek istersende gelebilirsin derdim
Birde erkek tarafına laf vermemek lazım
Ayni fikirdeyim. Esinizin ailesine laf vermeyin, ilerde bir gun en ufak tartismada annen de zaten boyleydi sen de boylesin diye laf duyarsin. Zehir etme geceni. Anne de olsa herkes haddini bilsin

Arkadaşın yazdığı şeyleri yaşattıysa gerçekten ailen sana, böyle insanlar bırak yemeğe çağrılmayı, anne baba demeyi bile haketmez. Ya gerçekten iyi değilsiniz yada fakesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…