Ben sizin konularınıza inanmıyorum. Mühendissiniz, ailede şiddet gördünüz, mesleğiniz ve paranız olmasına rağmen sığınma evinde kaldınız aileniz sizi kovunca. Psikopat bir anne, anneyle iş birliği içinde erkek kardeş, hükümsüz baba. Üstelik 27 yaşındasınıZ. Çizdiğiniz profil 18 yaşında evlenmiş, çaresiz ev kızını anımsatıyor. Üniversitede o kadar matematik problemini nasıl çözdüğünüzü anlamadım.
Üstelik hiçbir soruya hiçbir şekilde cevap vermiyorsunuz. Ara sıra buraya gelip gündem yaratmaya çalışan bir havanız var. Kolay gelsin.
Ne alakasi var? Ben bugune kadar bana verilen cogu yoruma veya soruya cevap verdim. Yasadiklarim gercek. Siginma evinde kaldim cunku doktorum kendimi oldurmeye kalkmam uzerine orda kalmami istedi. Inanip inanmamak size kalmis. Bu yorumu hakettigimi dusunmuyorum.
Tesekkur ederim.
27 yaşında mühendis olmuş, aktif olarak çalışan yetişkin bir kadının bu kadar çaresiz olması çok garip. O kadar işkenceye rağmen evi terk edemiyorsunuz, babanız sizi kovup anneniz anahtarı elinizden alınca zorunlu olarak evden gidiyorsunuz. Ailenizdeki herkes zaman zaman psikopat olmuş; erkek kardeşiniz kilitli odalarda annenizle sizi çekiştiriyor, anneniz uykunuzda her saat gelip saçınızı yoluyor, babanız onların ağzına bakıyor ama o da tutarsız bazen size iyi, bazen annenizle sırt sırta, bazen size düşman, bazen ona düşmansınız. Anneniz sülalenizi dolduruyor anneannenizden dedenize kadar herkes size düşman. Siz ise hep mağdur. Herkes sizin kötülüğünüzü istiyor size göre. Fakat babanızın rolü değişti son zamanlarda. Dediğiniz gibi ben size inanmamayı tercih ediyorum. Hikayeler fazla trajik, paranoyak ve tutarsız. Neyse bundan sonra dikkate almam çözümü o. kolay gelsin.
Ayni fikirdeyim. Esinizin ailesine laf vermeyin, ilerde bir gun en ufak tartismada annen de zaten boyleydi sen de boylesin diye laf duyarsin. Zehir etme geceni. Anne de olsa herkes haddini bilsinBen olsam çağırmaz haber verirdim
Gelmek istersende gelebilirsin derdim
Birde erkek tarafına laf vermemek lazım
Arkadaşın yazdığı şeyleri yaşattıysa gerçekten ailen sana, böyle insanlar bırak yemeğe çağrılmayı, anne baba demeyi bile haketmez. Ya gerçekten iyi değilsiniz yada fakesiniz.27 yaşında mühendis olmuş, aktif olarak çalışan yetişkin bir kadının bu kadar çaresiz olması çok garip. O kadar işkenceye rağmen evi terk edemiyorsunuz, babanız sizi kovup anneniz anahtarı elinizden alınca zorunlu olarak evden gidiyorsunuz. Ailenizdeki herkes zaman zaman psikopat olmuş; erkek kardeşiniz kilitli odalarda annenizle sizi çekiştiriyor, anneniz uykunuzda her saat gelip saçınızı yoluyor, babanız onların ağzına bakıyor ama o da tutarsız bazen size iyi, bazen annenizle sırt sırta, bazen size düşman, bazen ona düşmansınız. Anneniz sülalenizi dolduruyor anneannenizden dedenize kadar herkes size düşman. Siz ise hep mağdur. Herkes sizin kötülüğünüzü istiyor size göre. Fakat babanızın rolü değişti son zamanlarda. Dediğiniz gibi ben size inanmamayı tercih ediyorum. Hikayeler fazla trajik, paranoyak ve tutarsız. Neyse bundan sonra dikkate almam çözümü o. kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?