Çağatay ve Merve Aynı Dizide!

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
Çağatay ve Merve Aynı Dizide!
Genç oyuncular Çağatay Ulusoy ve Merve Boluğur Star Tv'de yayınlanacak aynı dizide rol alacak.

En son " Muhteşem Yüzyıl" dizisinde yer alan Merve Boluğur ve geçtiğimiz sezon Medcezir ile ekranlara veda eden Çağatay Ulusoy, yeni dizi projesiyle bir araya gelecek.
YENİ FİLMİ VİZYONA GİRECEK
Şu sıralar vizyona girecek sinema filmi 'Delibal' için gün sayan Çağatay Ulusoy, ardından yeni projesiyle ekranlara geri dönecek.
TATİLİ UZATMAYACAK
24 Ağustos 2015′te Murat Dalkılıç ile evlenen Merve Boluğur da tatil sürecini çok uzatmadan ekranlara yeniden merhaba diyecek.
Dizi ocak ayında Star Tv ekranlarında olacak.

kesinlikle doğru..sürekli aynı kişiler eş değiştirip aynı senaryoda dizi yapılıyor...yeni yüzler deyince aklıma kırgın çiçekler geliyor..yeni ve yetenekli oyuncular...

Yakında merve murattan ayrılığ çağatayla aşk yaşarsa şaşırmamm

Bilindik oyuncular ve klasik bir senaryo ile milletin önüne sürecekler resmen yine.
Televizyonda artık aynı kişileri ve senaryoları görmekten gına geldi

Bilindik oyuncular ve klasik bir senaryo ile milletin önüne sürecekler resmen yine.
Televizyonda artık aynı kişileri ve senaryoları görmekten gına geldi

en kötüsüde yeni nesil gençler hayatın öyle olduğuna inanıyor..onlar gibi giyiniyor belki bu yüzden ailelerini maddi olarak zorluyorlar..üzülüyorum çok...

şu merve resmen şişirilmiş bi balon. hiç bir özelliği yok kızın yaa. murat ne buluyo anlamıyorum kırk yılda bir gibisin şarkısın bu kezoya mı yazıldı şimdi diye düşünmekten şarkıdan keyif alamıyorum. serenayı sinem kobalı falan severim mesela renkli kızlar gö dolduruyo bu soğuk kazulet kıvrım falan yok. ama allah baht versin
kocasıyla mutlu mesut yaşasın gitsin

en kötüsüde yeni nesil gençler hayatın öyle olduğuna inanıyor..onlar gibi giyiniyor belki bu yüzden ailelerini maddi olarak zorluyorlar..üzülüyorum çok...
Evet onları kendilerine rol model olarak görüyorlar olan yine ailelere oluyor maalesef ki.

Ben de görüşlere katılıyorum hep aynı oyuncular hep aynı senaryo değişik birşey yok, eskiden hergün bir dizim olurdu şimdi bir ya da iki tane takip ettiğim dizi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…