• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağatay Ulusoy

Berrak Tüzünataç'la resimlerini gördünüz mü?

Berrak'ta maaşallah yanii,abartıyo yine..:19:

ya valla bilmemde ben cok begeniyorum ahanda bugun dısarı cıktım gozum aradı onun gibileri yok ya yok iste:27: varsa soleyin oraya gidem:52:

Sen bide cagatay ulusoy hangi liseden mezun yaz google' a orda bir ünlüyle fotografı cıkıyor, o resmine bak bi :)
Suan yakısıklı zaten, bu konuda lafım yok ama belki o haliyle cogu kisinin dönüp bakmayacagı bir tipti, onu söylemek istedim ben, ay zaten sevgilimle aynı lise' de okumus, ise bak simdi onu tanıyan kisiler, deli divanedirler, hele de reddetmis kızlar varsa, :52:

Aynen,efendi bi tip olarak tanıdığımız için garip geliyor bu tarz hareketler..

Kalitesini bozdu, daha önce röportajına denk gelmistim, eee ne demisler? Büyük lokma ye, büyük söz konusma! O resimlerle söyledikleri hava' da kaldı..

bu çocuk kadar erken çöken birini daha görmedim ömrümde sanırsın 3 çocuk doğurmuş.ilk zamanlar hoş çocuk diye düşünmüştüm.bide şimdiki haline bakıyorum kilo almış göz torbaları oluşmuş :37: öyle bulunmaz bi yakışıklılıkta olduğunu da düşünmüyorum.koy kirli sakalı bildiğin türk erkeği işte

tv'de ilk gördügümde über yakisikli gelmisti ... kaslari falan vardi o zamanlar ama simdi g*t göbek salmis bir vaziyette :27:
simdi bakiyorumda hicbir cekiciligi, karizmasi yok bizim burda daha güzelleri var :1:

$lis1.jpg

Bu resimden bahsediliyor heralde :1:
Hakikatten bu cocuk benden 1 yas büyük mü yaa :1: Cok kalıplı ve bir o kadar şirin..
Cok bi karizması olmasa bile ben beğeniyorum Çağatay'ı.. :21:

Amaa, ama bir Barış Kılıç buna bin basar.. Adamdan resmen karizmatiklik fışkırıyor yahu :56:

Çağatay Ulusoy,Kıvanç Tatlıtuğ' da kimmiş ayol...::27:

Analar neler doğuruyor....:31:

Bütün gün gözlerine bak sıkılmadan..Öyle bir tip....

Bu çocuk da fena yakışıklı ama hiç yükseliş gösteremedi bir türlü.
Işık olacak insanda. Çekicilik falan... Bu çok mülayim görünüyor. :ssz:
Bebek gibi.

Çağatay Ulusoy Türkiye standartlarında çok yakışıklı kabul edebileceğimiz bir kaç isimden biri fakat oyunculuk dersi neyim almazsa unutulabilecek isimler arasında yerini alabilir...
P4eVx.jpg

eli yüzü düzgünden öteye gidemez benim için..

çok da sıradan.

bi karizması bi havası yok sadece eli yüzü düzgün işte o kadar.

2 günde havası söner ki zaten sönmeye de başladı

Allah Allah ben neden gormuyorum yolda boyle tipler..uzun boylu,eli yuzu duzgun,fizigi yerinde kac tane erkek varki.yuzu hossa boy yok,boy olsa surat yok..ikiside olsa ya cok zayif ya gobekli oluyorlar..yada benim gozlerde bir sorun var.

Feriha'da ne kadar da yakışıklıydı..
simdi eskisi gibi değil yaaa, niye ki acep o_Oo_O

Back