• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağatay Ulusoy

Yani şimdi kıyaslanacak yer var kıyaslanmayacak yer var.
Avrupa standartlarına göre değerlendirirsek silik bir tip evet.
Ama denildiği gibi Türkiye'de kaç tane böyle erkek görebiliyoruz?
Benim de ilk önce amaan çok abartılıyor dediğim bir tip ama bu açıdan baktığımda kendisine haksızlık ettiğimi düşündüm.:37:
Çok hoş adam...

kizlar sunu unutuyorsunuz cagatay olgun kadinlardan hoslaniyor :23:

Son düzenleme:
kizlar sunu unutuyorsunuz cagatay olgun kadinlardan hoslaniyor :23:

Bilmem mi ..... Bir türlü bırakmadı peşimi...Sana abla demesem olmaz mı diyor ikide bir...:27: :9:

Git diyorum kendine kendin gibi bir taze bahar seç diye ama...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya çok tipsiz bir adam bu.Yolda bunun gibi bir günde en az 5 erkek çıkar.Bir numarası yok ki.Tipik Türk erkeği,tek farkı makyajlı geziyor.

Çağatay Ulusoy,Kıvanç Tatlıtuğ' da kimmiş ayol...::27:

Analar neler doğuruyor....:31:

Bütün gün gözlerine bak sıkılmadan..Öyle bir tip....

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski çalıştıgım iş yerinde bu cocuga benzer bundan daha boylu poslu bır arkadasım vardı ,
Bu tıplerı ilk gordugun an '' donup bır bakıyorsun, of amma guzel cocuk dıyorsun '' ama etkısı kısa suruyor ,bu ve buna benzer erkek Turkıyede cok var ozellıkle yenı nesıl ..
Hafif bebeksilik , hafıf karızma mevcut .. hepsı bu baska hıcbısey yok + Çağatay da oyunculuk namına hıcbısey yok, daha cok ekmek yemeli bu işler için. ..

Bu çocuk Halkalı meslek lisesi mezunu.Anlatıyorlar bol bol.

Erkek arkadasım da o liseden mezun, resmini de gördüm nette, baya sıradan bir tip, normalde cogu kızın dönüp bakmayacagı bir tipmis, sac stili adamı ne kadar degistiriyor yahu! Ama suan farklı tabii, Allah var hos cocuk! :)
Ayrıca daha önceki röportajlarında, sevgilisinin dahil oldugu camia' dan olmasını istemiyormus, cünkü fazlasıyla kıskancmıs, parti parti gezmemeliymis sevgilisi bla, bla..
Baya hızlı cıktı cagatay bey, berrak fazlasıyla silik, tanınmayan biriydi zati.. :34:

Son düzenleme:
Erkek arkadasım da o liseden mezun, resmini de gördüm nette, baya sıradan bir tip, normalde cogu kızın dönüp bakmayacagı bir tipmis, sac stili adamı ne kadar degistiriyor yahu!
Ayrıca daha önceki röportajlarında, sevgilisinin dahil oldugu camia' dan olmasını istemiyormus, cünkü fazlasıyla kıskancmıs, parti parti gezmemeliymis sevgilisi bla, bla..
Baya hızlı cıktı cagatay bey, berrak fazlasıyla silik, tanınmayan biriydi zati.. :34:

ya valla bilmemde ben cok begeniyorum ahanda bugun dısarı cıktım gozum aradı onun gibileri yok ya yok iste:27: varsa soleyin oraya gidem:52:

Back