• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağatay Ulusoy

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Doğum Tarihi: 23 Eylül 1990
Doğum Yeri: İstanbul
Burcu: Başak
Mesleği: Manken, Oyuncu

Çağatay Ulusoy, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde peyzaj bölümünde okumaktadır. 2010 yılında düzenlenen bir yarışma “Best Model of Turkey“e katılarak birincilik kazandı. Yarışmaya katılmadan önce iki yıl boyunca modellik yapmıştır. Yarışmayı kazandıktan sonra oyunculuk dersleri alarak dizi ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmaya başladı. Şu an “Adını Feriha Koydum” adlı dizide Emir isimli karakteri canlandırmaktadır. 2011 yılında çekimlerine başlanan ‘Anadolu Kartalları’ adlı filmde ‘Pilot Üsteğmen Ahmet Onur’ karakterini canlandırmıştır.

$cagatay-ulusoy-biyografi-resimleri-9.jpg

$cagatay-ulusoy-biyografi-resimleri-2.jpg

$cagatay-ulusoy-kim-lan_223546.jpg

$cagatay-ulusoy-39-un-arsizligi-3167374_882_o.jpg

$fft2mm966921.jpg

$l-cagatay-ulusoy-0df44cc6.jpg

cok hos cocuk ya farklı bir havası var fizigi yuz hatları superrrrr eee nede olsa kanında bosnaklık var:9:

bi begenmeyen benım sanırım :1:

asırı derecede kasıntı bı tıp bana gore.

bı albenısı yok .yasından dolayı da oyle

bı cekıcılıgı de yok .

bu zamana kadar hiç bir ünlüye iç çekmedım :49::49::49:

hepsini karakter olarak iğrenç buluyorum.

Tvde ilk gördüğüm zaman şoklara girmiştim bir Türk erkeği nasıl bu kadar yakışıklı olabilir diye. :D
Ama şimdi bakıyorum da etkileyicilik sıfır. Hiç beğenmiyorum. Bir türlü kanım ısınmadı bu çocuğa.

genç kızların sevgilisi diye tanıtmıyorlarmı deli oluyorummmmmmm.genç kızların sevgilisi dedikleride 14-15 yaş grubuna dahil kızların yeni gözdesi çağatay ulusoy hiç sevmiyor ayrıca beğenmiyorum bu daha dünkü bebe ):)::)hımm birde tv de magazincilere tripleri ben yakışıklıyım havası yokmu görünce sinir oluyorum .pardon ama sen kimsin!!!!!:47:

Erkek için fazla sevimli. Mustafa Ceceli de öyle. Allah sevdiklerine bağışlasın, ömürleri uzun olsun tabi o ayrı.

Beğenmiyorum..Eli yüzü düzgün ama çekici,karizmatik değil...

ayy begenen bir benmiyim:27: boy pos yuruyus falan fazla iyi ya kac tane boyle adam goruyoruzki yolda ben gorsem heralde takılır giderim:52:

Bu çocuk Halkalı meslek lisesi mezunu.Anlatıyorlar bol bol.

Son düzenleme:
Back