CAF'tan RMi yada RSA para yardimi alan varmi?

Celisuenis

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
1.431
20
kizlar para yardimi alan varmi burdan ben evliyim ve esim çalismiyor bende oyle burdan yardim alabiloyormusuz. Esim soracakti zatende sizede sormak istedimm. Sartlar nedir bizim çocugumz yok . çocugu olmayanlarda alabiliyormus sanirim ama 5 yil surekli fransada yasayanlar alabiliyormus galiba

canim biz de sadece cocuk parasi aliypruz 170euro onun haricinde bizde alamiyoruz acaba bende almak istesem nasil alabilirim hic calismadim burda

benim esim rsa aldi birkac ay chomage i bitmisti sanirim rsa almak icin daha onceden calismis olman gerekiyor 1 yada 2 sene cocuk parasi zaten her halukarda geliyor

yok esin çalismiyorsa sende çalismiyorsan sen alabilirsin canim ama caf'tan demisler ki 5 yil araliksiz fransada yasamaniz gerekiyor ben geleli 2 yil oldu ya uff yoksa 470 € alacaktim

canim anlamadim meala ben calismassam 5 yil burdaysam caftan para alabiliyormuyum yani

canim anlamadim meala ben calismassam 5 yil burdaysam caftan para alabiliyormuyum yani esimin calismamasimi gerekiyor

evet rsa diye birsey var esin ve sende çalismiyorsaniz ve 5 yil aaraliksiz franszada yaasadiysaniz ilk oturumunuzdan itibaren alabiliyormussunuz hattaa size linkini vereyim okuyun

Le revenu de Solidarité active

bu site olmasi lazim. bende tam bilmiyorum zaten bilen yada bi yardimi bu sekilde alan varmi diye sormak için baslik açtim

suan linkdemisin istersen sohbet odasindan goruselim ben sana ozel mesaj gonderemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…