Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları cadı kızımın cicileri

asiraslim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
134
0
96
Ankara
kızımın cicişleri teyzeleri annem abarttın diyo ama bence az bile. (bu arada daha resmini çekmediğim bi bu kadar daha var :) )

hepside çok güzeller, kız çocuklarının böyle cicili bicili giyinmeleri çok hoşuma gider.
allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin bu cicileri bebeğinize:79:

Maşallah Barekallah,Rabbim sağlıcakla giyinmeyi nasip etsin yavrunuza,çok tatlılar ya,kız çocuklarının cicileri çok şeker oluyo....

Çok şirinler yaa bende 22 haftalık hamileyim kızım olacak bende herseyi almak istiyorm doğrusu güle güle giymek nasip etsin ...:

abartma yok canım
bende de en az bu kadar kıyafet var güle güle kullansın bebeğin
en güzeli de beyaz üstle kot şortlu takımmış
yaklaştırıp baktım markasına
bizim de çoğu kıyafetimiz ordan ama bunu görmedim bakmam lazım

teşekkür ederiz teyzeleri
kotlu takımı geçen yaz aldım ordan daha 3 aylık falan hamileydim.belki ondan görmemişindir bu yılın değil yani. bide zeylandı öneririm bulunduğun yerde varsa mininio denen modelleri çok güzel..
ben çoğunu ordan aldım.waikiki bişeyler almayı pek düşünmüyorum neden derseniz tüm çocuklar aynı giyiniyo nerdeyse.çocukda olsalar pişti olmasınlar sürekli dimi :)
bu arada ayakkabı işine daha hiç girmedim.kızım 1.5 aylık yaza falan yumuşak altlı ayakkabılardan giyebilir mi acaba? bi de kaç numara almak lazım ayakkabıyı???

ben de bu yaz sezonunun da ben kaçırdım sandım
istanbuldayım zeyland nedir nerdedir hiç dikkatimi çekmedi bile ama aklımda artık
ben çoğunu c&a ile debenhamstan aldım kıyafetlerini
debenhamsı tavsiye ederim bence müthiş kıyafetleri

Son düzenleme:
yazık bu kadar masrafa ya yarısını giyemez bile.olmayanlara verseydin daha makbule geçerdi

yok hhiçbiri boşa gitmicek giydiklerini yıkayıp ütüleyip arkadan gelecek olan kuzenlere vericem :) giymediklerini de arada çok sevdiklerimi de ayırıcam bi tane daha bebiş istiyorum çünkü 2-3 sene sonra..

şu güzelliklere bak yaaa.. fıstığıma da ne güzel yakışır.. güzel günlerde giysin inşallah canım..

saolun kızlar eminim sizlerde daha güzelleri vardır paylaşın bakalım burda süper olur.
karamel teyzesi saol senden de bekliyorum kızının cicilerini merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…