Cadı kazanı..

sedat tekrar evlenme teklifi etti sandım gece rüyamda görmüştüm zaten kazanda anlatıyodun

yok bişey canım, zaten bu saatten sonra ben evliliğe de erkeklere de tövbeliyim. Karşıma çıkacak adama da acırım, ancak süründürürüm bu saatten sonra.

Ankete baktım bii benim kocanın meleket önde gidiyor..
Kaynanamı alana evimi vercem dedim ...
Kzılar ne doğru şeyler yazmışlar valla yaşayan biliyo görüyo yazıyo bi 6 sene önce olsaydı da 2 defa düşünseydim nolurdu
Bi olay daha alt komşum vardı kızını benim eşimin memeleketlilerine nişanladı..
Dedim abla yapma etme gözün beni görüyo çektiklerimi görüyosun kıyma dedim her yerin iyisi kötüsü var dedi
Daha da işim olmadı sonra taşındı bu kadın
Alış veriş merkezimiz var yakında orda denk geldim oğluyla geziyordu..
aaa Xabla nasılsın felan dedim gelmiyosun gitmiyosun nasıl insansın hiç mi komşuluğumuz olmadı senle gibi söyledi bana
Bende geçiştirdimm.. sonra kendisi ben sormadan biliyomusun burcunun nişanı bozuldu dedi..
aaaa dedim bendeee hayırdır düğünede 2 hafta kala bozulmuş davetiyeler felan basılmışş
Yüzlerini göstermediler şerefsizlermiş dedi
EEEE yaşayan söylüyo benii tiiiiii ye bile almadıı
Neyseki bari kısa yoldan dönüş yapmışşş Hayırlısı....

haftaya geliyolar kaynanam görümcelerr gelsinler bakim gardımı aldımmm sıkıyorsa tek tek gelsinler uleynnnnnnn

neyseki evlenmeden kurtulmus lar

Evet canımmm yaşadıklarımı yaşıcaktı
Uyarmıştımda hayırlısı olsunnn dedim boşver dua et ki yüzlerini görmüşsünüz dedim hak verdim sana diyo benim kavgalarımı kayametlerimi çekti canım ablam hemen alt katımdaydı..

Tırsıyodum ama tırsmıyorum daha valla
onlar korksun benden anti depresanımı alıp vazifemi yapıcamm
dişçiye de başlıcam 2 dolgum var kanal tedavisi dedi git gel yaparım bana kendime yoğun bir tempo hazırlıyorum kii benle uğraşmasınlar evime gelmesinler..

ayy bide kazıklandım bugünn kandırdı uyuz kız benii
Dermokil almaya gittim 21 lira ondan kullanmıştım
Gel sana bitkisel bi kil maskesi verim dedi ay iki arada bi derede kaldım alim bide onu denim dedim 34 lira verdim
bakim nasıl olcak güzel bişimi ayy ne görsem alıyorum allah cezamı kaldırmaya benimmm

saol bitanem saçımın rengi hoşuma gitmemişti ama yıkaya yıkaya düzeldi oturdu balım ayıptır söylemesi hani güzelimdir 26 yaşındayım 1 oğlum var işte 5 yaşında ama fiziğim felan iyidir
52 kiloyum kendime bakarım
Kaynanam zaten zaman zaman bende kalıyor eltilerim var burda hepimizde kalıyor yazın köyde kalıyor..
şimdi yurtdışındaki görümcemle köydeki görümcem ist gelicekler kaynanamda burda olucak şimdi köyde
Hani kızlarını görücek ist gelip haziranda gidicek hepsi yine kaynanam köye görümceminde izni 1 ay yurtdışına dönücek diğeride evine gidicek
yani tatil yapcaklar derdi bize düştü işde burda kurulu ev yok eltimlerle bende kalıcaklar..

X