- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 343
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.361
kahve olduğu malum bi turlasaydı keşke ama akıl edememiştir abla yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Ahhhh bu kocalarr kaynanalarr yedi bizi yediii
Kzılar niye yıprandık ciddi?
Beni kaynanam bu hale getirdi ben çok sakin relax kendi halinde biriydim paranoyak oldum
Kahveyi boşver de adamın hiç mi aklına gelmez perdelerden içerisi gözüküyor mu diye bakmak. Abim hep kontrol ederdi, perdeleri kapatın filan derdi. Sedat bişey demedi ya benimde aklıma gelmiyor gözükeceği. Melek'e diyorum ki hani bu adam beni seviyordu, içerisi ayna gibi gözüküyor, adam beni bıraktı buraya kaçtı, telefonları da kapalı. Melek'de iyi ki boşamışsın abla diyor. Habire gülüyorz.
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık
Ahhhh bu kocalarr kaynanalarr yedi bizi yediii
Kzılar niye yıprandık ciddi?
Beni kaynanam bu hale getirdi ben çok sakin relax kendi halinde biriydim paranoyak oldum
kaynanamiz yuzunden yiprandik yiprandik. insallah hepisi ayni gun olurde hep beraber helva yapar yeriz cokacimcoook
Kahveyi boşver de adamın hiç mi aklına gelmez perdelerden içerisi gözüküyor mu diye bakmak. Abim hep kontrol ederdi, perdeleri kapatın filan derdi. Sedat bişey demedi ya benimde aklıma gelmiyor gözükeceği. Melek'e diyorum ki hani bu adam beni seviyordu, içerisi ayna gibi gözüküyor, adam beni bıraktı buraya kaçtı, telefonları da kapalı. Melek'de iyi ki boşamışsın abla diyor. Habire gülüyorz.
sana katılıyorum bacım zamanla değişiyoruz benim kaynana derdim yok ama yaşananlar değiştiriyor insanı..
allaha havale et kaynananı boşver allahından bulsun
Ettim balım irmik helvası yapıcam hemidee fıstıklıısüprizzzzz
Eeee artık yarın akşam kahvedekiler bir demlik çay ısmarlar herhalde, bir haftadır tanımışlardır bizi, bir samimiyet var ortada, bir demlik çayın lafı mı olur di mi kızlar...
Eeee artık yarın akşam kahvedekiler bir demlik çay ısmarlar herhalde, bir haftadır tanımışlardır bizi, bir samimiyet var ortada, bir demlik çayın lafı mı olur di mi kızlar...
Ben çıkıyorum fıstıklar.
Ben kendi kendime konuşuyorum ne de olsa..
İyi geceler...