Cadı kazanı..

anaaaaa ben başkasının evi sanıyodum senin evmiydikaydirigubbakcemile3

bende baskasinin evinden bahsediyorsun sandim.

ıyi dedim kahvedekiler bacım okeye dördüncü aranıyor bi el at falan demedi. Biz bir haftadır biz tv izlerken kahve canlı yayında bizi izliyormuş. Mahallenin kadınlarından önce kahvenin erkekleri tanıdı galiba bizi. Fark etmeseydik Bilecik'e gelip iki kız varmış beraber yaşayan nerede oturuyorlar deseniz bizim evi bulurdunuz.

Ev senin evmiydi.Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

Ben de heyecanla bekliyom burda birşey çıkacak diye sositososito

Bula bula kahvenin tam karşısını mı buldunuz :mymeka:

Dikkat et kendine birsürü herif vardır oralarda gece dışarı felan çıkma

Kız adres sormadım bizim evi bulacakdınız. Ama perdelerin üstüne nevresim ve polarları iğnelerken çok güldük. ıçeriden manzara mandallı, çöp dökme bahanesi ile dışarıdan kontol ettim, ne renk nevreim polar asılı ise ışık açıkken camlar o renk ama içerisi gözükmüyor. Yemk odasının camının deseni de mükemmel. Melek'in fikri hiçbişey olasa gazeteyle kapatırız dedi ama evde gazete yok.... Normal bişey gelmez ki benim başıma... Okeye dördüncü geldi millet...

pis herifler bekar güzel kızları fark ettiler demekki arsızlar
bacım rahatsız fln etmesler dimi

lambalı değiştr abla sarı galiba bu kadar belli ettiğine göre tasarruflu lambalrdan al beyaz ışık lardan

Gece dışarı felan çıkmayın...

Geceleyin perdeleri sımsıkı kapatın bakmayın bile elin heriflerine güven olmaz.

Bir de sizin yalnız olduğunuzu biliyorlar aman dikkat edin.

Uyumadan kapınızı da iyice kitlediğinizden emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…