- 1 Mart 2010
- 44.661
- 113.566
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
- #1.321
Sen neden gitmedin laelaelaelaelae
Kızlar perde var ama ışıklar yanınca içerisi ayna gibi gözüküyor. Mlekle düşündük ne yapalım diye. Bu arada evin karşısında da kahve avr, Melek demek onun için kahvedekiler bizim eve bakıyormuş demez mi? İki tana polar pike ve beş tane nevresimi perdelerin üsütne iğneledik, sağlam olsun diye bir de mandalla tuurduk. Yarın akşamüstü çarşıya kalın ve koyu renk perdelik kumaş almaya gideceğiz, ev sahibi terzi ona diktiririz artık.
lig tv mi yoksa xxxxxx tv mi edanaz gelsin ogrenecez
Ben sevmiyorum
Hem 4 erkekle netcem orda kıss sıkılırım ben
Kızlar perde var ama ışıklar yanınca içerisi ayna gibi gözüküyor. Mlekle düşündük ne yapalım diye. Bu arada evin karşısında da kahve avr, Melek demek onun için kahvedekiler bizim eve bakıyormuş demez mi? İki tana polar pike ve beş tane nevresimi perdelerin üsütne iğneledik, sağlam olsun diye bir de mandalla tuurduk. Yarın akşamüstü çarşıya kalın ve koyu renk perdelik kumaş almaya gideceğiz, ev sahibi terzi ona diktiririz artık.
mavi seni kiskandi zeyno
bende baskasinin evinden bahsediyorsun sandim.
İyi dedim kahvedekiler bacım okeye dördüncü aranıyor bi el at falan demedi. Biz bir haftadır biz tv izlerken kahve canlı yayında bizi izliyormuş. Mahallenin kadınlarından önce kahvenin erkekleri tanıdı galiba bizi. Fark etmeseydik Bilecik'e gelip iki kız varmış beraber yaşayan nerede oturuyorlar deseniz bizim evi bulurdunuz.
Bula bula kahvenin tam karşısını mı buldunuz :mymeka:
Dikkat et kendine birsürü herif vardır oralarda gece dışarı felan çıkma
hepimiz yanlis anlamisiz
Hep sen aklımıza sokuyorsun bu tür fikirleri zaten :dilcikar:
pis herifler bekar güzel kızları fark ettiler demekki arsızlar
bacım rahatsız fln etmesler dimi
Kız adres sormadım bizim evi bulacakdınız. Ama perdelerin üstüne nevresim ve polarları iğnelerken çok güldük. İçeriden manzara mandallı, çöp dökme bahanesi ile dışarıdan kontol ettim, ne renk nevreim polar asılı ise ışık açıkken camlar o renk ama içerisi gözükmüyor. Yemk odasının camının deseni de mükemmel. Melek'in fikri hiçbişey olasa gazeteyle kapatırız dedi ama evde gazete yok.... Normal bişey gelmez ki benim başıma... Okeye dördüncü geldi millet...