İnternet kablosunu yukarıdan evsahibinden çekiyoruz da halledemedik, Melek'in fabrikadan bir elemanı geldi, onu yapıyor o yüzden izin iztedim canım. Şimdi gelelim sana. Sence hamile olunca 9 ay boyunca miden bulanması mı gerekiyor?
Hayır hayatım, bünyeden bünyeye değişir. Bazılarının çok uzun sürer ve çok ağır geçer bu dönemi, hatta bulantıdan hiçbişey yiyemyip serumla beslenen tanıdıklarım var benim. Bazılarında ise hiç bulantı olmaz. Normalde bildiğim kadarı ile sadece belirli süre olur.
üzülme akasiacım sıkma canını zaman herşeyin ilacıdır...
ben ilk hamile olduğumu anladığımda 2 ayım bitmişti ne bulantı ne bişey hiççç olmadı bende sadece adetim olmamıştı...
bizim ev sahibinin kızınında yumurtalarında kist varmış ama şimdi 2 tane çocuğu var ikiside 3 sene tedavi sonucu olmuş seninde neye olmasınki rabbim istedikten sonra ...
ama sıkıntı yapma kendine ...stresten uzak durmaya çalış bitanem ...
Ayy nolmuş buydaa ya akasiacım inş hamilesindir bebiş sevelim
Kızlarr moralim bozulcak ya yarın bugün gittim deli gibi alışveriş yaptım ayakkabı çanta güneşgözlüğü cüzdan lazım fuzuli ne varsa aldım stres attım birde sahile oturup balık ekmek yedim saat 12 de çıktım evden yeni geldim..
moral depoladımm yarın bolca ihtiyacım olcak morale ve sabıra
cicilerimii anneme gösterdim oda gözün doysun dedi..
Sizlerde ne var yok ben 2 gün giremem galiba hizmetçileri varya girme fırsatı bulamam galibaboshayallersmile
Kızlar neredesiniz????? Biz şimdi yemek yiyeceğiz, sonra gelirim, siz gelecek misiniz? Kız tr lelli ne hizmetçisi bacım, sana dedim ya bolca müshil al diye, parasından mı çekindin kız, ben alıp sana gönderirimmmm....
Kızlar neredesiniz????? Biz şimdi yemek yiyeceğiz, sonra gelirim, siz gelecek misiniz? Kız tr lelli ne hizmetçisi bacım, sana dedim ya bolca müshil al diye, parasından mı çekindin kız, ben alıp sana gönderirimmmm....