Cadı kazanı..

günaydin kizlar...bugün esimin akraba cevresinden biri ölmüs...inanirmisiniz...150 yasinda ölmüs daha yeni..rekor kirmis ..teyzesinin kaynanasiymis..

baklava gelmiş hoş gelmiş ayyy içimden geldi yarına kocişime baklava açem bari istiyodu kaç gündür

günaydin kizlar...bugün esimin akraba cevresinden biri ölmüs...inanirmisiniz...150 yasinda ölmüs daha yeni..rekor kirmis ..teyzesinin kaynanasiymis..

neeeeyyyyy 150mii anaaam akasia ya bizim kaynanalarda 150 yaşına kadar yaşarlarsa eyvahedigeldismile

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
neeeeyyyyy 150mii anaaam akasia ya bizim kaynanalarda 150 yaşına kadar yaşarlarsa eyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Baklava bacım müjde mi veriyorsun küfür mü ediyorsun anlamadım...
Kızlar kaynanalar bir ölsünde imam sorunca yalan öyleriz ne olacak, yalandan kim ölmüş, ölse kaynanalar ölürdü....

Baklava bacım müjde mi veriyorsun küfür mü ediyorsun anlamadım...
Kızlar kaynanalar bir ölsünde imam sorunca yalan öyleriz ne olacak, yalandan kim ölmüş, ölse kaynanalar ölürdü....
korkma kiz..her kaynana yas rekoru kiracak deyilya..kaydirigubbakcemile3

derya hos geldin kusum nabersin???
tamam abla bende bir yanadn yaziyorum bir yandan evi temizliyorum

150 yaşında mı akannehir

Utanma utanma aklinialirimsmile

Bi kerecik koy kız resmini çok merak ediyom seni bak edenaz ablam da merak ediyo hadi...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…