Cadı kazanı..

Mavera Allah iyiliğini versin kız güldürdün beni emi...

mavera:kızlar bu sohpet bölümü ne tarafa düşüyo ben bilmiyorumda

Hadi kızlar, siz sohbete başlayın ben bir çamaşı asacağım. Geliyorum, size yetişirim.

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
O.........Mavi.........O, edanaz+, akasia+, mavera04

Görülen o ki mavera sohpet bölümünü bulmuş delikafadulden

aaa napyim sen oyle deyince aklima bir suru sey geldi:kedi:

Kaynan Kaynar Kazana

Son düzenleme:
ahada adresi buldum ne demişler arayan devasınıda bulur belasınıdakaydirigubbakcemile3 mesela benim kociş birazdan eve gelipte benim kk da olduğumuda görünce ben belamı bulacam:roflol:

edanaz abla hani demistin ya ck komik bir anim var diye onu dyorum. hatta bir ara anlatirim guleriz demistin

ahada adresi buldum ne demişler arayan devasınıda bulur belasınıdakaydirigubbakcemile3 mesela benim kociş birazdan eve gelipte benim kk da olduğumuda görünce ben belamı bulacam:roflol:

:roflol: ay ben sizin yuzunuzden kafayi yiyecem yaaaaaaaaaaaaa:roflol:

:roflol: ay ben sizin yuzunuzden kafayi yiyecem yaaaaaaaaaaaaa:roflol:

napim adam takıntı haline getirdi bende kocişimin sözünü tutuyorum işte girmiyoru kk ya:roflol::roflol: ayyy ne güzel seninkini uyutp girebiliyosun ben geçen gün denedi yataktan çıktım açtım pc yi bi baktı damladı arkamdan ne yapıyosun dedi bende uyku tutmadı müzük dinlicektim hem sen niye kalkıyosun nasıl emzikli bebek annesini bırakmaz yaaa buda öyle geçen bayram annemler gittim bu gelmicekti bi baktım 2 gün sonra damladı annemde benle dalga geçiyo kızım sen bunu emziriyonmu niye seni bırakmıyo diyekaydirigubbakcemile3

X