Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45 çıkmıştı benim de referansa göre yüksekti ama doktor korkacak birşey yok demiştiCa125 değerim 187 doktorum çikolata kistimin kanser olabileceğini söyledi stres ve korkudan ölmek üzereyim lütfen benzer durum yaşayanlar paylaşabilir mi
Evet adetliyken aldı doktor yani şöyle normalde reglim 5 gündü ama 9 gün falan sürdü onun için gitmiştim doktor kanamam varken almıştı tahlilleri ve sonuçlar çıkınca hemen jinekolojik onkoloji için yeşil listeye aldı beni o yüzden çok endişeliyimmerhaba korkulacak birşey yok çikolata kisti bu değeri zaten yüksek çıkartır ayrıca adetli gününde mi kan vermiştin ?
Ca değerine adetliyken bakılmıyormuş.Evet adetliyken aldı doktor yani şöyle normalde reglim 5 gündü ama 9 gün falan sürdü onun için gitmiştim doktor kanamam varken almıştı tahlilleri ve sonuçlar çıkınca hemen jinekolojik onkoloji için yeşil listeye aldı beni o yüzden çok endişeliyim
Çikolata kistin mi var2 Ay önce girmiştim ama ssonuçlarda kötü nisey yok demislerdi
Ca kalsiyum farklı bisey normal kalsiyum değeri olarak geçerKalsiyum (ca) testi yaptım mesela bumu öyle geçiyor e nabiza
Evet 5 cm buyuklugundeÇikolata kistin mi var
Anladım canımCa kalsiyum farklı bisey normal kalsiyum değeri olarak geçer
Sizin en yüksek kaç çıktıBenim de çikolata kistim var. Bir doktor hiçbir test yapmadan sadece renkli doppler ultrason çektirerek kanser olabilirsin seni üniversite hastanesine sevk etmem lazım neden buraya geldin ki diye beni korkutmuştu zamanında, on yil kadar önceydi bu. Ca125 45 çıkınca bir şey yok tamam demişti ve ben cumadan pazartesiye bu testin sonucunu bekleyip kanser olabilirim diye ağlamıştım tüm haftasonu.
Son test 4 yıl önce 48 çıktı. Doktor çok yüksek değil endişelenecek bir şey yok demişti. Ayrıca bana Ca125 ile birlikte Ca19-9 da yapılmıştı. Yine de bunların kanser belirteci için yetersiz olduğunu söylemişti doktorun. Sakin olun siz.
Gerekli diğer testler/tahlilleri de yaptırın.
Kaç yaşındasınız evli misinizCa125 değerim 187 doktorum çikolata kistimin kanser olabileceğini söyledi stres ve korkudan ölmek üzereyim lütfen benzer durum yaşayanlar paylaşabilir mi
En yüksek 48di.Sizin en yüksek kaç çıktı
Kaç yaşındasınız evli misiniz
Sadece ca125 bişey ifade etmez tek başına karar vermez ona, size başka testler yapıldı mı?Ca125 değerim 187 doktorum çikolata kistimin kanser olabileceğini söyledi stres ve korkudan ölmek üzereyim lütfen benzer durum yaşayanlar paylaşabilir mi
Yanii bu CA 125 testinin adetliyken istenmemesi lazım bundan seneler önce bende adetımın 3. gunu yaptırmıstım 100 küsürlerde çıkmıştı. Normal zamanda tekrar yaptırdıgım zaman 26 çıkmıştı.Evet adetliyken aldı doktor yani şöyle normalde reglim 5 gündü ama 9 gün falan sürdü onun için gitmiştim doktor kanamam varken almıştı tahlilleri ve sonuçlar çıkınca hemen jinekolojik onkoloji için yeşil listeye aldı beni o yüzden çok endişeliyim
Adete 1 2 gün kala da yüksek çıkma ihtimali var mıYanii bu CA 125 testinin adetliyken istenmemesi lazım bundan seneler önce bende adetımın 3. gunu yaptırmıstım 100 küsürlerde çıkmıştı. Normal zamanda tekrar yaptırdıgım zaman 26 çıkmıştı.