Hamilelik öncesi adet olmadan önce lekelenme oluyordu ama polip var dendi o yüzden ara kanamalar oluyordu hamile kaldm 2 ay önce doğum yaptm daha regli olmadm nasl olacak bilmiyorum adetlerimBenimkini önce bilemedi isteniyor mu bilmiyorum rahmin tam icinde değildi sanirim sapli myommus kac cm unuttum hamilelikte 9 olmuştu. Sizde kanama yapıyor mu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Jinekoloji Ca 125 değeri cok yüksek çıkmış bu stresi yaşamış olanlar
- Konu Sahibi winxclub
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ca125 ca125yüksekçıktı ca19-9 pelvikmr yumurtalık kanseri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2015
- 9.323
- 13.271
- 248
- 40
Bende de polip vardi lekelenme adet süresinde uzuyordu mesela 5 gun adet oluyorum 5 gunde sildikce leke oluyordu ama bende myomda vardi . polip alındı leke devam etti.myom alındı doğumda simdi yine adet döneminde uzayan lekelenmeler sanırım yine myom olduHamilelik öncesi adet olmadan önce lekelenme oluyordu ama polip var dendi o yüzden ara kanamalar oluyordu hamile kaldm 2 ay önce doğum yaptm daha regli olmadm nasl olacak bilmiyorum adetlerim
Öncesinde bana hiç myom demedilerdi polipi aldırıp aşılama yaparz denmişti hamile kaldm doğum sonrası kontrole gittiğimde myom dedi doktor daha adet olmadm bakalm nasl olacak adetlerim mr cekilmismiydinBende de polip vardi lekelenme adet süresinde uzuyordu mesela 5 gun adet oluyorum 5 gunde sildikce leke oluyordu ama bende myomda vardi . polip alındı leke devam etti.myom alındı doğumda simdi yine adet döneminde uzayan lekelenmeler sanırım yine myom oldu
- 20 Ocak 2015
- 9.323
- 13.271
- 248
- 40
Myomda çekilmişti ilaçlı mr ama doktor myom mu başka bişey mi anlayamadığı icin istemiştiÖncesinde bana hiç myom demedilerdi polipi aldırıp aşılama yaparz denmişti hamile kaldm doğum sonrası kontrole gittiğimde myom dedi doktor daha adet olmadm bakalm nasl olacak adetlerim mr cekilmismiydin
Bana direk myom dedi şüphesi varmiydi mr istedi bilmiyorum me kadar sürüyor mr biraz korkuyorumdaMyomda çekilmişti ilaçlı mr ama doktor myom mu başka bişey mi anlayamadığı icin istemişti
- 20 Ocak 2015
- 9.323
- 13.271
- 248
- 40
Korkmayin zaten başınız dışarda karından aşağısı cihazın içinde benim 15 dk ilaçsız 15 dk da ilaçlıydi sanırım .ben beyin tomografisi çekilmiştim onda bütün beden icerdeydi bu cok rahat oldu rahat olunBana direk myom dedi şüphesi varmiydi mr istedi bilmiyorum me kadar sürüyor mr biraz korkuyorumda
- 8 Ekim 2023
- 1.694
- 876
- 43
- 34
Kaçırdığım bir şey var mı bilmiyorum ama yazılanların hepsini okumaya çalıştım.
6 haftalık gebeyken yüksel ca125, ultrasonda kan akımı ve mrda tutulum nedeniyle çok yüksek ihtimal kanser olduğum söylendi. Arada çok vakalar var uzatmıcam belki ankaradaki bilinen tüm jinekolog onkologlara gittim. Abartısız servet harcadım. Gebeliği sonlandır ameliyat ol ölürsün dediler.
Sonra Allah yolumu doktorumla kesiştirdi. Zehir gibi bir hamilelik sonrası sezaryen esnasında frozen yapılan kistim iyi huylu çıktı.
Çok komplike ve literatürde görülmemiş bir çikolata kisti formu olduğuna karar verildi.
6 haftalık gebeyken yüksel ca125, ultrasonda kan akımı ve mrda tutulum nedeniyle çok yüksek ihtimal kanser olduğum söylendi. Arada çok vakalar var uzatmıcam belki ankaradaki bilinen tüm jinekolog onkologlara gittim. Abartısız servet harcadım. Gebeliği sonlandır ameliyat ol ölürsün dediler.
Sonra Allah yolumu doktorumla kesiştirdi. Zehir gibi bir hamilelik sonrası sezaryen esnasında frozen yapılan kistim iyi huylu çıktı.
Çok komplike ve literatürde görülmemiş bir çikolata kisti formu olduğuna karar verildi.
- 8 Ekim 2023
- 1.694
- 876
- 43
- 34
Prof Dr Ömer Lütfi Tapısız. Benim için bir abiden farksızdır. İmkan varsa mutlaka ziyaret edin.Çok geçmiş olsun, gözünüz aydın. Doktorunuz kimdi acaba?
Sizin diğer yazdıklarınıza baktım bana da granüloza hücreli tümöre benziyor demişlerdi ama sanırım sizin patoloji sonucunuzla kesin değil mi teşhis?
Evet patoloji sonucu granüloza hücreli tümör dedi ama o kadar donuk cevap verdi ki hala o anı hatırlamaya çalışıyorum. Kemoya ihtiyacınız yok dedi ama bu cevap bizim için çok önemliyken bunu bile ruhsuz söyledi. Normalde çok kibar güzel üsluplu bir doktorken sonuçtan emin mi olamadı diye bir yanım şüpheli kaldı. Genetik olarak incelenmesini istedi üniversiteye teslim ettik. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
- 8 Ekim 2023
- 1.694
- 876
- 43
- 34
Yani doktorun tavrından çok incelemeyi yapan patolog çok mühim. Benim ameliyatım acıbademde ıldu. İki prof tarafından ameliyat edildim. Çift aşamalı frozen yapıldı. Beign dense de türü anlaşılamadı. Akabinde asıl patoloji sonucum uzun bir sürede geldi ve onun da incelemesini 2 hoca yaptı. Uzun sürmesinin nedeni türünün bir türlü anlaşılamamış olmasıydı. Granüloza çok nadir bir tür fakat çok tipik. Kaç radyolog bu granüloza demesine rağmen inanılmaz alakasız birşey çıktı.Evet patoloji sonucu granüloza hücreli tümör dedi ama o kadar donuk cevap verdi ki hala o anı hatırlamaya çalışıyorum. Kemoya ihtiyacınız yok dedi ama bu cevap bizim için çok önemliyken bunu bile ruhsuz söyledi. Normalde çok kibar güzel üsluplu bir doktorken sonuçtan emin mi olamadı diye bir yanım şüpheli kaldı. Genetik olarak incelenmesini istedi üniversiteye teslim ettik. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Doktorunuza güvenmiyorsanız başka bir doktora gitmekte fayda var.
Öyle mi şu an çok şaşırdım. Biz aslında bu meselelere çok hakim değiliz sanırım. Belki de tekrar genetik incelemeye gönderme sebebi patolojiden emin olmaması. Çünkü üniversiteye teslim ederken şaşırdık. Tekrar patoloji incelemesine teslim ettik. Orada doktoru aradım üniversitedeki hoca özel boyalarla çalışıyor, benim sizi takibim için önemli dedi. Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eder inşallah.Yani doktorun tavrından çok incelemeyi yapan patolog çok mühim. Benim ameliyatım acıbademde ıldu. İki prof tarafından ameliyat edildim. Çift aşamalı frozen yapıldı. Beign dense de türü anlaşılamadı. Akabinde asıl patoloji sonucum uzun bir sürede geldi ve onun da incelemesini 2 hoca yaptı. Uzun sürmesinin nedeni türünün bir türlü anlaşılamamış olmasıydı. Granüloza çok nadir bir tür fakat çok tipik. Kaç radyolog bu granüloza demesine rağmen inanılmaz alakasız birşey çıktı.
Doktorunuza güvenmiyorsanız başka bir doktora gitmekte fayda var.
Yazılanların çoğunu ben yaşadım.23 yaşında bekarken karnımda hissetigim ve ele gelenkitle ile doktora gittim.kansermisim .ilaçlı film çekildi.sonrasinda ameliyat oldum . sağ yumurtalık alındı.patoloji kötü huylu geldi.kemoterapi aldım. Yılda 2kez kontrol e giderim.bu süreçte miyom ve kistlerimde oldu.bunlar içinde ameliyat oldum.cikolata kisti ve adenaomiyosiz ca 125 yükseltiyor.kadin hastalıkları genç yaşlı fark etmiyor. Herkes te olabilir.
Son durumunuz nedir.merak ettim.sizle aynı durumu yaşadım.cok geçmiş olsunMerhaba buraya yazdıktan sonra gelişti her şey. Karnımın sağ tarafında sertlik hissettim zaten hemen o süreçte yine bı hafta arayla adet oldm. Mr sonuclarini beklemeden kendi doğum yaptığım özeldeki doktoruma gittim o da sağ yumurtalıkta 17 cm lik bı kitle olduğunu söyledi. Sonrası 6 saat süren ağır bı ameliyat geçirdim bütün batın açıldı kitle kötü huylu çıktı kitle ameliyat esnasında 20 cm olduğu anlaşıldı ve yırtılmışti apandisitim lenf nodlarimi ve sağ yumurtalıgimi aldılar. Şimdi hâlâ hastanedeyim tedavi altındayım. Çok şükür ki büyük bı sıçrama yaşamadan farketmisiz şimdi patoloji den gelen sonucu bekliyoruz. Size tavsiyem kendinizi çok korkutmayin ama ihmal de etmeyin.
- 28 Aralık 2022
- 43
- 2
- 6
- 35
merhaba ablamın 3 aydır karın ağrısı nedeniyle hastaneye gitti geçen hafta pazartesi ca yüksek çıkmış ultrason çekilmiş doktorlar iyi şeyler söylememiş ilaçlı emar çekildi dün sonucunu bekliyoruz aşırı stresli bi zamaan sonuç ne çıkacak acaba iyi huylu mu kötü huylumu diyecekler kötü huyluysa başka yerlere sıçradı mı acaba korkudan duramıyoruz inşallah iyi haberini veririrm