CA 125 değeri 0-35 arası olması gerekirken 131,1 çıktı ?

040419

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
48
-39
Henüz 5 aylık evliyim, yumurtalık kanseri yada iyi huylu tümör olabilirmiş. Bilgisi olan yazabilir mi ? Çok endişeliyim.Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

CA kesin olmamakla birlikte tümör hakkında bilgi verir ama net bilgiyi biyopsi sonrası öğrenebilirsiniz ancak.

Henüz 5 aylık evliyim, yumurtalık kanseri yada iyi huylu tümör olabilirmiş. Bilgisi olan yazabilir mi ? Çok endişeliyim.Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Ca 125 değeri genellikle çikolata kistinden şüphelenince dr ların yaptığı bir test. Sizde büyük olasılıkla çikolata kisti var.

Merhaba ben de yumurtalık kanseri riski taşıyordum kaç yere gittiysem bana yumurtalık kanseri dediler yumurtalıklarımı ve rahmi alacaklarını söylediler tahliller de yüksek çıkabiliyormuş sonunda Doç. Dr. Murat Bozkurt u buldum herkese kesinlikle tavsiye ederim kesinlikle bu işte 1 numara açık ameliyatla ekibiyle birlikte tek yumurtalık ile kurtardım ve şimdi çok iyiyim yani size tavsiyem hemen pes etmeyin menopoza girmek son çareniz olsun şimdiden çok geçmiş olsun🙏😊

[/QUOTECA 125degeri çikolata kisti de yükselir ayrıca enfeksiyondada yükselir benim hem çikolata kisti hem enfeksiyon olduğu için ca değerim 140idi açık ameliyattan sonra bikac gun icinde 3e düştü

X