Ben 1buçuk yıl aylık iğne korundum oğlum doğduktan sonra ve artık ne yaptıysam olmuyor etkisi var herhalde inşallah olurKızlar Günaydın merak ettim sizlerde herhangi Bi sorun varmi çocuk olmamayla ilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1buçuk yıl aylık iğne korundum oğlum doğduktan sonra ve artık ne yaptıysam olmuyor etkisi var herhalde inşallah olurKızlar Günaydın merak ettim sizlerde herhangi Bi sorun varmi çocuk olmamayla ilgili
İnşallah Allah olmayan isteyen herkese nasip etsinBen 1buçuk yıl aylık iğne korundum oğlum doğduktan sonra ve artık ne yaptıysam olmuyor etkisi var herhalde inşallah olur
Cnm testi ver bence daha güvenilir bence var gibi ben bi kaç ay önce evde yaptım pozitif kan negatif çıktı ama sen ümitsizliği kapılma bence
Canım tekrar test yaptın mı merak ettim
İnşallah faydası olur isteyen herkes e burdan güzel haberleri verirz inş.benim gecen sene amh 0.06 idi tüp bebek yaptrdik olmadi sonra doğal oldu oda dış gebelik sağ tüp alındıKızlar bende başladım c life a amh düşüktü benim tek tüp de kapalı malesef 38 yaşındayım korunmuyorum 3 yıla yakındır tüp bebekte bir ara düşündüm sonra vazgeçtim buna bir şans vereyim dedim 2 kutu aldım henüz ilk denemem adetle başladım 12 gün oluyor yarın da alıp bırakacağım bende merak ediyorum bu ay hemen olmaz ama bir dahaki ay da kullanınca test verip amh i merak ediyorum etkisi olacakmi
Rabbim ol derse olur gercekten en doğru zamanda sağlıklı bebeklere kavuşuruz inşallah ben yaşımdan dolayı aslında tüp bebeğe de cesaret edemedim tansiyonum da var akışa ve doğal yollara bıraktım kendimi 38.5 yaşım da bilmiyorum ya ne olur ama c life denemek istedim en azından degerlerimi kontrol öncesinde takviye olur diye de düşündümİnşallah faydası olur isteyen herkes e burdan güzel haberleri verirz inş.benim gecen sene amh 0.06 idi tüp bebek yaptrdik olmadi sonra doğal oldu oda dış gebelik sağ tüp alındı
Test yaptınmıInternettwn sipariş verdim test bekliyorum gelsin hemen yapcam adet kesildgi için ümidim yok ama yumurtlama belirtileri kafamı çok karistrdi tutarsa inşallah mucize gibi bisey olcak.insallah hepimiz güzel haber alirz
İyi geceler yapıyorum çıkmadı sabah yine yapcam belli olurTest yaptınmı
Merhaba c life kullandıktan ne kadar sure sonra hamile kaldinizBen 2 gebeligimde de kullandım clife yanında takviye edici vitamin de kullandım
2 3 ay kadar kullandım sonra hamile kaldımMerhaba c life kullandıktan ne kadar sure sonra hamile kaldiniz
Hayırlı olsun canım sorun neydi sizde neden olmuyordu2 3 ay kadar kullandım sonra hamile kaldım