C life

20230114_111458.jpg
20230114_111458.jpg
20230114_111458.jpg

2tqnw test yaptım silik kan verdim 1.20 çıktı kızlar çok canm skldı c-life deki kadına yazdım 4 gün daha bekle dedi adet soksun die devam etcektim ilaca

Ama içini sildim mi beyaz kremsi yapışkan biseyler gelio en ufak Bi belirtide kendimi çok dinlemeye başladım

Kızlar bende başladım c life a amh düşüktü benim tek tüp de kapalı malesef 38 yaşındayım korunmuyorum 3 yıla yakındır tüp bebekte bir ara düşündüm sonra vazgeçtim buna bir şans vereyim dedim 2 kutu aldım henüz ilk denemem adetle başladım 12 gün oluyor yarın da alıp bırakacağım bende merak ediyorum bu ay hemen olmaz ama bir dahaki ay da kullanınca test verip amh i merak ediyorum etkisi olacakmi

Kızlar bende başladım c life a amh düşüktü benim tek tüp de kapalı malesef 38 yaşındayım korunmuyorum 3 yıla yakındır tüp bebekte bir ara düşündüm sonra vazgeçtim buna bir şans vereyim dedim 2 kutu aldım henüz ilk denemem adetle başladım 12 gün oluyor yarın da alıp bırakacağım bende merak ediyorum bu ay hemen olmaz ama bir dahaki ay da kullanınca test verip amh i merak ediyorum etkisi olacakmi
İnşallah faydası olur isteyen herkes e burdan güzel haberleri verirz inş.benim gecen sene amh 0.06 idi tüp bebek yaptrdik olmadi sonra doğal oldu oda dış gebelik sağ tüp alındı

İnşallah faydası olur isteyen herkes e burdan güzel haberleri verirz inş.benim gecen sene amh 0.06 idi tüp bebek yaptrdik olmadi sonra doğal oldu oda dış gebelik sağ tüp alındı
Rabbim ol derse olur gercekten en doğru zamanda sağlıklı bebeklere kavuşuruz inşallah ben yaşımdan dolayı aslında tüp bebeğe de cesaret edemedim tansiyonum da var akışa ve doğal yollara bıraktım kendimi 38.5 yaşım da bilmiyorum ya ne olur ama c life denemek istedim en azından degerlerimi kontrol öncesinde takviye olur diye de düşündüm

İyi akşamlar arkadaşlar ben galiba adet oluyorum kahverengi sümüksü gelmeye başladı tahlil yaptm bisey çıkmadı adet se tekrar macuna baslycqm oda iyi benim için adet olamıyorum.

Kızlar merhaba bende pcos var 7 yıldır sadece boş gebelik yasadim clife hep onume düşüyordu Instagram'da bugun sipariş verdim sizde durumlar nedir sonuclari aldiniz mi nasil ilerliyor merak ediyorum

X