C life macunu kullananlar

muallime00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
468
215
23
27
Kızlar c life kullananlar var mı ? Pcos var bende. Soğan kürü kullandım iyi geldi gibi ama geç yumurtlama yaşıyorum işe yarayan oldu mu ?

Kızlar c life kullananlar var mı ? Pcos var bende. Soğan kürü kullandım iyi geldi gibi ama geç yumurtlama yaşıyorum işe yarayan oldu mu ?
Bende bu ay kulanmaya basladim 14 gun kulanip biraktim yumurtlamada sorun var bende de bakalim simdi beklemedeyim nolucak diye

geç yumurtlama oluyor bende. Haberdar et beni de olur mu ?

geç yumurtlama oluyor bende. Haberdar et beni de olur mu ?
Kuzum benim sukur kistlerimi kucultu 4 bucuk santimlik kistimi 1 santime indirmis gebelik olmadj bu ay ama kist kuculdu bakalim igne kulaniyorum adet olmak icin tekrsr devam edicem sende son durum ne aldin mi macunu

Ben bu ay 12 gün kullanıp bıraktım doktor kontrolüme gittiğimde 2 yumurtamın çok güzel gelişip çatladığını söyledi, şuan umutla bekliyorum adetime 10 gün kaldı

Ben bu ay 12 gün kullanıp bıraktım doktor kontrolüme gittiğimde 2 yumurtamın çok güzel gelişip çatladığını söyledi, şuan umutla bekliyorum adetime 10 gün kaldı
Canım senin sonucun ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…