Gebeliğe Hazırlık C life macunu aldim gebelik icin ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl kullandın canım yaklaşık 4 ay önce aldım ama etkisi olmadı bend e
Valla günde 2 kez bana ağır geldi biraz bi gün 1 bi gün 2 kez kullandım, bana vesile oldu, kimisini etkilemiyor, clife la beraber yumurta kalitesi için vitamin de kullandim, kizimda impryl oğlumda maxijuno

Herkeste aynı etkiyi göstermiyor bende kullandım adet düzensizliği pko var kullanınca adetim geldi ama çocuk için fayda göremedim nasip işi birasda zararını görmedim yinede demekte fayda olabilir kime neyin vesile olcapı belli olmaz

Yaa deme öyle cnm ama iyi gelen de var ben 2 kez onun vesileyle hamile kaldım
Valla burcum ben kullandim biliyorsun sonra uc ay ise yaramadi sonra ignelere basladim buyutmek icin 1.5 ayda Bir tane zor buyudu mahvoldum sonra adet olunca Doktor bakti dedi menopoza girdin sandim gecen ay yumurtalarin o kadar yorgundu

Ben de 2 ay kullandım hiç bir etkisi olmadı deneyin 1 ay isterseniz kime ne vesile olur Allah bilir.

Ben kullandim iki aylik kullanim sonunda 42 yasimda ilk hamileligimi yasadim ancak bebegimizin kalbi durdu kaybettik, kullanin bi kutu ne kaybedersiniz ki , Cok pahali da degil

Valla burcum ben kullandim biliyorsun sonra uc ay ise yaramadi sonra ignelere basladim buyutmek icin 1.5 ayda Bir tane zor buyudu mahvoldum sonra adet olunca Doktor bakti dedi menopoza girdin sandim gecen ay yumurtalarin o kadar yorgundu
Ondan mi oldu acaba cnm, pko olanların kimisinde baya işe yarıyormuş, demek nasip değilmiş

Ben pko degilim ki o yuzden bilmiyorum Kuzum ama tek onu kullanmistim adette olmamistim tabi kisiye gore degisir Ama bende hic halt olmadi
Nasıl pko değilsin? Ben mi yanlış hatırlıyorum cnm adet düzensizliğin pko dan degil miydi senin

Ya kaçırmışım onu ben ya, peki onun ilacla mi tedavisi var mı
Evet genel anlamda soyle
Hipofiz bezi calismayinca yumurtalar gorevini yapmiyor ne buyuyor ne catliyor onun icinde yumurta buyutme catlatma ignesi kullanmak gerek
Pko gibi degil pkolular az da olsa adet oluyro bende ilacsiz adet de zor

Evet genel anlamda soyle
Hipofiz bezi calismayinca yumurtalar gorevini yapmiyor ne buyuyor ne catliyor onun icinde yumurta buyutme catlatma ignesi kullanmak gerek
Pko gibi degil pkolular az da olsa adet oluyro bende ilacsiz adet de zor
Rabbim şifa versin inşallah cnm, herşey güzel olucak zamanı gelince

Ben kullandım pko için. Var olan kistlerimi temizledi pkodan kurtardı. Ve femara kullanmadan adetimin ilk 3 günü kullandim yumurtaliklarimi büyüttü. Şuan Rabbim ömür versin susam taneme hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…