Allah belasini versin o macununC life macunu kullanan var mi ? Zararı varmıdır gebelik istiyorum gebe kalan oldu mu macundan sonra ?
Yaa deme öyle cnm ama iyi gelen de var ben 2 kez onun vesileyle hamile kaldımAllah belasini versin o macunun
Nasıl kullandın canım yaklaşık 4 ay önce aldım ama etkisi olmadı bend eYaa deme öyle cnm ama iyi gelen de var ben 2 kez onun vesileyle hamile kaldım
Valla günde 2 kez bana ağır geldi biraz bi gün 1 bi gün 2 kez kullandım, bana vesile oldu, kimisini etkilemiyor, clife la beraber yumurta kalitesi için vitamin de kullandim, kizimda impryl oğlumda maxijunoNasıl kullandın canım yaklaşık 4 ay önce aldım ama etkisi olmadı bend e
Valla burcum ben kullandim biliyorsun sonra uc ay ise yaramadi sonra ignelere basladim buyutmek icin 1.5 ayda Bir tane zor buyudu mahvoldum sonra adet olunca Doktor bakti dedi menopoza girdin sandim gecen ay yumurtalarin o kadar yorgunduYaa deme öyle cnm ama iyi gelen de var ben 2 kez onun vesileyle hamile kaldım
Ondan mi oldu acaba cnm, pko olanların kimisinde baya işe yarıyormuş, demek nasip değilmişValla burcum ben kullandim biliyorsun sonra uc ay ise yaramadi sonra ignelere basladim buyutmek icin 1.5 ayda Bir tane zor buyudu mahvoldum sonra adet olunca Doktor bakti dedi menopoza girdin sandim gecen ay yumurtalarin o kadar yorgundu
Ben pko degilim ki o yuzden bilmiyorum Kuzum ama tek onu kullanmistim adette olmamistim tabi kisiye gore degisir Ama bende hic halt olmadiOndan mi oldu acaba cnm, pko olanların kimisinde baya işe yarıyormuş, demek nasip değilmiş
Nasıl pko değilsin? Ben mi yanlış hatırlıyorum cnm adet düzensizliğin pko dan degil miydi seninBen pko degilim ki o yuzden bilmiyorum Kuzum ama tek onu kullanmistim adette olmamistim tabi kisiye gore degisir Ama bende hic halt olmadi
Yok Kuzum benim hipofiz bezim calismiyor pko degilimNasıl pko değilsin? Ben mi yanlış hatırlıyorum cnm adet düzensizliğin pko dan degil miydi senin
Ya kaçırmışım onu ben ya, peki onun ilacla mi tedavisi var mıYok Kuzum benim hipofiz bezim calismiyor pko degilim
Evet genel anlamda soyleYa kaçırmışım onu ben ya, peki onun ilacla mi tedavisi var mı
Rabbim şifa versin inşallah cnm, herşey güzel olucak zamanı gelinceEvet genel anlamda soyle
Hipofiz bezi calismayinca yumurtalar gorevini yapmiyor ne buyuyor ne catliyor onun icinde yumurta buyutme catlatma ignesi kullanmak gerek
Pko gibi degil pkolular az da olsa adet oluyro bende ilacsiz adet de zor
Sen dua et bana gerisi gelirRabbim şifa versin inşallah cnm, herşey güzel olucak zamanı gelince
2 ay kullandım şuan hamileyim , tereddüt etmeden kullanabilirsiniz, herkes tavsiye ederimC life macunu kullanan var mi ? Zararı varmıdır gebelik istiyorum gebe kalan oldu mu macundan sonra ?