- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Adet ile başlanıp Yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Doğal olarak adetten yumurtlamaya 25 gün olmuyor. 5 gün adet + 8 gün sonra yumurtlama mesela. Ben iki ay kullanmadım kullandığım ay gebe kaldım. Daha 2. Kullanıma yetecek kadar vardı. Bayağı yoğun bir macun ve yolladıkları kaşık çay kaşığından daha küçük. Ilık ağda kutularını düşün. Macunu da ağda kadar yoğun düşün. Küçücük bir kaşıkla her gün yesen 30 güne ancak biterCanm 25 günlük kullanım içindir yazıyor ama açıklamasında sen nasıl iki ay kullandın
Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de c life kullanıyorum aralıklı olarak düzensiz bir şekilde faydasını gördüm zararını görmedim yumurtlamam adet sonrasına kaydı o kadar erken olmaya başladım henüz gebelik yok bu ay eşimle yumurtlamayı kaçırdık diye düşünüyorum onun yanına geldim ama bir gün önce çatladı yaşadı mı bılmiyorum umudum yok siz kullanırken yumurtlamayı hissettiniz mi bir de yumurtlamadan sonra hamilelik belirtileri başladı mı varsa neler yaşadınız merak ettim ben bir şey hissetmiyorum şuan yine olmadı sanırım hayırlısı bakalımValla betam 150 4 haftalıkkızlar gördüğüm herkese söylüycem valla bu macunu düzenli bile kullanmadım Rabbim hepinize versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi duyursun Allah saçma sapan otlar alıp her ay birini kullanacağınıza bunu içinde hepsi var bunu deneyin bence Bi ağlayıp Bi gülüyorum daha geçen hafta olsa karnıma sarılırım gece gündüz demiştim
Merhaba Clife ın bi etkisi oldu mu?Merhaba arkadaslar. Bende kulupte dolasirken gordum arastirdim. 13 yildan beri cocuk icin ugrasiyorum. Bunuda deneyeyim ne olacakki dedim. Yorumlar cok guzeldi. Gectigimiz ay kullandim. Daha ilk kullanmamda etkisinin oldugunu gordum. Insallah sonunda hayirli evlatlar nasip eder rabbim. Sende dene derim.
Isirgan otu tohumunu bala karistrip yediniz mi hic?Arkadaşlar merhaba Bende miyom var bu c life kullanıp miyoma çare bulan var mı?
Isirgan otu tohumunu bala karistrip yediniz mi hic?
[/QUOTE
Bunun etkisi nedir ben c lige kullandım üşü. Zaman ama henüz olmadı erken yumurtlama oluyor kaliteli oluyor mu bilmiyorum belkide oluyordur ama hormon düzenliyor olan şüphem yok
Canim benim yumurta sayim az tup bebek yaptirirken yumurta sayimi artirdi. Kullandiktan 2 ay sonra tup bebek yaptirdigim halde etkisi devam ediyordu. Yani iki ay duzenli kullanmak lazim. Herkeste ayni etki olusturmaz tabi. Gayirlisi.Merhaba Clife ın bi etkisi oldu mu?
Yani siz bebek sahibi oldunuz mu?Canim benim yumurta sayim az tup bebek yaptirirken yumurta sayimi artirdi. Kullandiktan 2 ay sonra tup bebek yaptirdigim halde etkisi devam ediyordu. Yani iki ay duzenli kullanmak lazim. Herkeste ayni etki olusturmaz tabi. Gayirlisi.
Yok canim ugrasiyorum. Insallah oluruz.Yani siz bebek sahibi oldunuz mu?
Insallah hayirlisiyla,saglikla,en kisa zamnda olur yaYok canim ugrasiyorum. Insallah oluruz.
Tüp bebek tedavisi sırasında kullanılıyor mu macun?Canim benim yumurta sayim az tup bebek yaptirirken yumurta sayimi artirdi. Kullandiktan 2 ay sonra tup bebek yaptirdigim halde etkisi devam ediyordu. Yani iki ay duzenli kullanmak lazim. Herkeste ayni etki olusturmaz tabi. Gayirlisi.
Bence kullanmayın tup bebek tedavisindeTüp
Tüp bebek tedavisi sırasında kullanılıyor mu macun?
Tedaviden once kullanin. Tedavi esnasinda kullanmaykn benceTüp
Tüp bebek tedavisi sırasında kullanılıyor mu macun?
Kac kutu kullandim hicbir faydasi olmadi ustune dahada kotu oldu bu macundan sonra kistlerim.firmada yalancilikla sucladi su icmedin yuruyus yapmadin diye yaptigimm haldeee...bosuna para vermeyin vaatlerinin arkasinda durmayan bi macun
Ben de kullandım, ilk ay her şey güzeldi ama sonraki aylar ara kanama yaptı adetten 1 hafta sonra yine adet oldum. Yumurtlama kanamasıdır dedim doktora gittim adet oluyorsun dedi doktor. Sonra 1 hafta sonran yine adet.. kan görünce sinirlerim bozuluyordu. Sonra bıraktım
O kadar haklısınız ki, kesinlikle kullanılmamalı hiçbir faydasını görmedik..en doğal yorumlar....
bu yorumlara rağmen bu ürüne nasıl güveniyorlar anlamıyorum. Biri de akıl vermiş tedavi sürecinde değil tedaviden önce kullanın diye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?