Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cok tesekkurler canim insallahBende almayı düşünüyorum tevrübe edip bizimle paylaşırsan çok sevinirim cnm. Çok araştırdım çok olumlu sonuçlar alanlar var. İnşallah sende alırsın Allah'ın izniyle.
Ben kullanıyorum 1 ay oldu başlayalı ama şiddetli adet ağrılarım kesildi ve ayrıca eskisi kadar acıkmıyorum tokluk hissi de veriyor sanki
Canim bende aldim sitesinde baya olumlu yorum var bir kac kisiye yazdim gercekten olumlu sonuc alan var. Bol su ve yuruyus etkili diyorlar.Kızlar ben bugün başladım macuna tecrübelerimi yazacağım inşallah size
Bende de tokluk hissi var. Hatta 58 kiloydum 12 gunde 55.70 inmisimİlk kez duydum içeriği ne acaba? Tokluk hissi vermesi ekstra güzelmiş
Deniz hanim adet duzensizliginiz var mi ?Çam balı , hayır, civanperçemi,Aslan pençesi, çörek otu, adaçayı var
Çatlıyor sanırım değerlendirmenizde fayda var2 ekim adet bitti. Macuna 27 eylulde basladim. Simdilik sonuc bu. Catlamiyordu
İlginç bir şekilde ben de 60 kiloydum şu an 57yimBende de tokluk hissi var. Hatta 58 kiloydum 12 gunde 55.70 inmisim
Ben bu ay başladım canım bata 10 gün var bakalım sonuç ne olucak ama şunu söyliyim bende adet düzensizliği vardı yumurtlama günlerimide hissediyorum az çok bu ay tam zamanında yumurtladım sanırım macunun etkisi olduğunu düşünüyorumBi sitede gördüm c life diye bi macun var kullanıp hamile kalan var. bende aldım ama kızlar sizde alıp hamile kalan oldu mu ??
Benim yumurtlama iki gun kaldi adet baz alirsam. Ama cok yogun suanda gogus agrisi ve kasik agrisi var. Bakalim yumurtladigimi gorecek miyim. Gecen ay yasminle adet oldum. Adet ilk gunden beri macun kullaniyorum. Dua edelim bize de sifa olsun.Ben bu ay başladım canım bata 10 gün var bakalım sonuç ne olucak ama şunu söyliyim bende adet düzensizliği vardı yumurtlama günlerimide hissediyorum az çok bu ay tam zamanında yumurtladım sanırım macunun etkisi olduğunu düşünüyorum
Ben hic dikkat etmedim bu gune kadar yumurtlama var mi fiyr bide akinti falan hic bilmiyordum. Insallah yakalrim bendeBen bu ay başladım canım bata 10 gün var bakalım sonuç ne olucak ama şunu söyliyim bende adet düzensizliği vardı yumurtlama günlerimide hissediyorum az çok bu ay tam zamanında yumurtladım sanırım macunun etkisi olduğunu düşünüyorum
Dikkat et canım tahmini yum gğnlerinde vücudunu dinle belirtiler olur illaki kasık ağrısı akıntı vsBen hic dikkat etmedim bu gune kadar yumurtlama var mi fiyr bide akinti falan hic bilmiyordum. Insallah yakalrim bende
Suanda cok yogun kasik kalca gogus agrisi var sanki adet olacak misim gibiDikkat et canım tahmini yum gğnlerinde vücudunu dinle belirtiler olur illaki kasık ağrısı akıntı vs