• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

c-life kullananlar acil yardım

selen1111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
48
2
16
32
merhabalar arkadaşlar c-life macun aldım bugün gelecek.ama nasıl kullanacağımı bilemiyorum.hiç adet görmüyorum ilaç kullanarak oluyorum adet bu ay içmedim bıraktım şimdi bu gelince hemen başlıyacağım sanırım 10- 15 gün kadar kullanacağım sonra yumurtlama olursa şayet bırakacağım o zamanları değerlendireceğiz regl olana kadar kullanmayacağim değil mi? yanlışım varsa beni düzeltin yanlış bir şey yapmayayım.

merhabalar arkadaşlar c-life macun aldım bugün gelecek.ama nasıl kullanacağımı bilemiyorum.hiç adet görmüyorum ilaç kullanarak oluyorum adet bu ay içmedim bıraktım şimdi bu gelince hemen başlıyacağım sanırım 10- 15 gün kadar kullanacağım sonra yumurtlama olursa şayet bırakacağım o zamanları değerlendireceğiz regl olana kadar kullanmayacağim değil mi? yanlışım varsa beni düzeltin yanlış bir şey yapmayayım.
Bence şurada yanlışınız var, kullanmakta.

Ben kullanmıştım bi faydasını görmedim ama doğru yumurtalama zamanına kadar kullanılması gerekiyo. İçnden çıkan broşürde ayrıntılı açıklıyorlar zaten.

merhabalar ben kullanmaya başladım bir süre sonra ovulasyon kullanmaya başladım yumurtlama olursa göreyim kaçırmayayım diye 24. gün yumurtlamayı gördüm.o anlamda faydası olduğunu düşünüyorum. ama onun dışında ne olacak bakalım bi 10 gün sonra falan belli olacak açıkcası bakalım hamile mi olacağım regl mı olacağım yada hiç birşey olmayacak mı?

Back
X