C-life ile hamile kalanlar

suner83

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
79
50
41
Merhaba kızlar internette satılan C-life ile hamile kalan varmı acaba aranızda?çok merak ediyorum ona göre alıp bende düzenli kullanayım.bir iki ay kullandım ben kalmadım hamile ama sürekli enfeksiyon oluyordu mantar banada kokulu kötü,çok şükür onu geçirdi gerçekten. Kullanıp hamile kalan varsa yada yakını kullanıp hamile kalan yazsın bilgi versin lütfen

Merhaba ben varım:) pko var bende 3 kere klomen ve iğne kullandım olumsuz oldu rahim filmi öncesi Clife denedim ilk ay adetimde 8 gün kadar gecikme yaşadım çok şükür 2. Ayımda hamile kaldım doktora söyledim çok şaşırdı yanında çalışan sekreterin bir tanıdığı tüp bebekte başarısız olmuş onun için istedi benden onada anlattım 2 gün önce kontrolüm vardı kız bana dedi ki o macunla arkadaşı da hamile kalmış Rabbim inşallah tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin ben çok uğraştım bebek için önceki actigim konulara da bakabilirsin psikolojik olarak kendini rahatlat ilk önce.. O olmazsa başka bir şey fayda eder tip artık çok ilerledi :)

İyi aksamlar, bende de adet düzensizliği vardı ona iyi geldi ama herk ste aynı etkiyi göstermiyormus, bir kaç ay daha hamile kalmadan tekrar alıp icecem bende

Teşekkür ederim cevabın İçin .inşallah allahım bizede nasip eder o duyguyu. Size hayırlı olsun gerçekten sevindim adınıza bendede ilk adet düzensizliği yaptı sonra zaten kullanmadım.doktora gittim tahlil verdim bakalım neden olmuyor ama bu clife e tekrar başlayacağım Allah’ın izni ile.ya düşünüyorum ister istemez atamıyor insan içinden olurmu olmazmı diye.

Rica ederim.. Ben en çok çevreden etkileniyordum sürekli soranlar bebek konusu açanlar yüzünden. Geceleri yan komşumun bebeği ağlardı kalkıp bende ağlardım benimde bebeğim olacak mı geceleri onun aglamasina uyanacak miyim diye.. Allah çok büyük dua etmeyi hiç bırakmadım şükür ki nasip oldu herkese ediyorum Allah yardımcınız olsun

Çok sağol canım Allah razı olsun Allah hepimizin kucağını boş bırakmasın gerçekten insan üzülüyor.ben belli ettirmiyorum soranlara zamanı gelince olur kısmet olursa olur olmazsa dünyanın sonu yok diyorum amaaaaa!birde içime sor içimde fırtınalar kopuyor halbuki.içim gidiyor gerçekten çöm üzülüyorum

Senden de Allah razı olsun bende öyleydim biri birşey sorunca kalbim sıkışıyordu biz daha düşünmüyoruz deyip geciyodum. Inşallah sende bu gunlerin hepsini geride bırakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…