bilgi icin tesekkur ederim canim arastirmalarima gore c life kullanicilar kisti kucultup ardindan hemen gebe biraktigini soyluyor sende etki etmedimi?Ben kullandım canım faydasını da gördüm çikolata kistimi nokta kadar küçülttü sonra bıraktım bıraktıktan bir ay sonra tüp bebek tedavisine başladım o bir ayda kurban bayramı girmişti araya ve kist tekrar büyüdü doktorum da kırmızı eti yasakladı çikolata kistini besliyor ve büyütüyormuş bende çok aşırı severim kırmızı eti ama şuan yemiyorum rabbim herkese şifa versin
Merhaba arkadaslar
Bugun c life siparis ettim cikolata kistim var ve hamile olamiyorum 1 senedir.Kullanan varmi acaba olumlu olumsuz yorum yazabilirmisinz?
[/QUOTE
Kullanan yokmu arkadaslar
ben 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı 1 ay sonra kontrole gideceğimMerhaba arkadaslar
Bugun c life siparis ettim cikolata kistim var ve hamile olamiyorum 1 senedir.Kullanan varmi acaba olumlu olumsuz yorum yazabilirmisinz?
Rica etsem durumdan haberdar edermisinben 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı 1 ay sonra kontrole gideceğim
Tabi inşAllahRica etsem durumdan haberdar edermisin
Naptiniz var mi bi gelismeTabi inşAllah
Henüz doktora gitmedim gidince hepinizin sorularını tek tek cevaplayacağım inşallahNaptiniz var mi bi gelisme
Yumurtlqma oldu muHenüz doktora gitmedim gidince hepinizin sorularını tek tek cevaplayacağım inşallah
Hissetmedim maalesef ovulasyon testi yaptım 1 tane sonuç negatif çıktıYumurtlqma oldu mu
Suanda negetif durmuyor. Silik mi cokHissetmedim maalesef ovulasyon testi yaptım 1 tane sonuç negatif çıktı
İlk defa kullanıyorum bilmiyorum anlamıyorum pek bugünki t taraftaki çizgi daha siliksi ama diğer c tarafta silikti c t den biraz daha belirgin Di kağıtta negatif yazıyor o tür sonucaSuanda negetif durmuyor. Silik mi cok
İlk defa kullanıyorum bilmiyorum anlamıyorum pek bugünki t taraftaki çizgi daha siliksi ama diğer c tarafta silikti c t den biraz daha belirgin Di kağıtta negatif yazıyor o tür sonucaSuanda negetif durmuyor. Silik mi cok
Naptiniz koyuluk gordunuz muİlk defa kullanıyorum bilmiyorum anlamıyorum pek bugünki t taraftaki çizgi daha siliksi ama diğer c tarafta silikti c t den biraz daha belirgin Di kağıtta negatif yazıyor o tür sonuca
Kontrolüm salı günü gidince konu açıp duyuracam hepinize durumuBen de bu macundan sipariş etmek istiyorum. Gerçekten çikolata kistini küçültüyor mu acaba?
Düzenli takip edemedim Malesef Bi dahaki ay nasipte varsa inşallah gerek kalmaz hamiş haberini alırım bugünNaptiniz koyuluk gordunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?