• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık C Life Çikolata kisti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kullandım canım faydasını da gördüm çikolata kistimi nokta kadar küçülttü sonra bıraktım bıraktıktan bir ay sonra tüp bebek tedavisine başladım o bir ayda kurban bayramı girmişti araya ve kist tekrar büyüdü doktorum da kırmızı eti yasakladı çikolata kistini besliyor ve büyütüyormuş bende çok aşırı severim kırmızı eti ama şuan yemiyorum rabbim herkese şifa versin
Ilk defa duydum kırmızı etin beslediğini kisti bende çok severim acaba adetlerin çok ağrılı geçiyor kist olduğu için mi dor bende bu ay başlayacam clife kullanmaya ve tedaviye

Ilk defa duydum kırmızı etin beslediğini kisti bende çok severim acaba adetlerin çok ağrılı geçiyor kist olduğu için mi dor bende bu ay başlayacam clife kullanmaya ve tedaviye
Bende ilk defa duymuştum canım doktorum söyledi tedavim bitene kadar hiç yemedim çok şükür büyümedi de

Çikolata kistini görünce hemen baktim bende muzdaribim bu kistten dediginiz ürünü araştıracağım bu arada kırmızı et şekerli tatlı şeyler ve maalesef ki kahve zararliymis en çok kahve zoruma gitti bilginiz olsun sizinde

Back