Gebeliğe Hazırlık C-LİFE BİTKİSEL MACUN KULLANAN VE HAMİLE KALANLAR VAR MIIIIIII

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

narcicegiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
193
97
25
Arkadaşlar bu c-life nın instagramdaki sitesine girdigimde gördügüm yorumları okuyunca sok oluyorum herkes hamile resmen kac sene bebek bekleyenler hamile kalmıs adetleri düzelmis tabiki de Allah vermezse olmaz ben birtek ona inanıyorum Allah ol derse olur ama macunun cok faydasını gören var bende 2 tane siparis ettim var mı kullanan memnun kalan veya kalmayan lütfen kullananlar yazsın??

25 günlük kullanım da adetten yumurtlama ya kadar kullandığını hesap et mesela ben 7 kasımdan 18 kasıma kadar kullandım kaç gün etti 11 12 gün hopp kutunun yarısı kaldı öteki aya. 😁 Hala da duruyor misal yarısında hamile kaldım

25 günlük kullanım da adetten yumurtlama ya kadar kullandığını hesap et mesela ben 7 kasımdan 18 kasıma kadar kullandım kaç gün etti 11 12 gün hopp kutunun yarısı kaldı öteki aya. 😁 Hala da duruyor misal yarısında hamile kaldım
ay ben hiç bu şekilde düşünmemiştim tüh :KK70: ama adet olamayacagımı hesaba kattım ben pko oldugu icin adet olmam hemen dedim :KK43:

sitesinden aldım canım c-life.com.tr dan ama istersen instagramdanda bakabilirsin iletişime geçebilirsin whatsapptanda ben merak etttiklerimi sormustum bilgilendiriyorlar
Prkisen hamile kalabildin mi canim ne zamandir kullaniyorsun

Bende konuyu takipteyim gecen ay siparis ettim adetim bitince 6. Gunu geldi kullanmaya basladim hamile kalamadim ama hic adet sancısı çekmedim resmen olmadim gibiydi ufacik bile agri yoktu normalde yoğun gectigi gunler agrim olurdu bana tek faydasi o oldu gecen bu ay da kalanini kullanıyorum ovulasyon testiyle beraber denicem insallah guzel sonuc verir sayfasindaki yorumlar cok etkileyici gercekten bizede faydali olur insallah allahin izniyle

Bende konuyu takipteyim gecen ay siparis ettim adetim bitince 6. Gunu geldi kullanmaya basladim hamile kalamadim ama hic adet sancısı çekmedim resmen olmadim gibiydi ufacik bile agri yoktu normalde yoğun gectigi gunler agrim olurdu bana tek faydasi o oldu gecen bu ay da kalanini kullanıyorum ovulasyon testiyle beraber denicem insallah guzel sonuc verir sayfasindaki yorumlar cok etkileyici gercekten bizede faydali olur insallah allahin izniyle
Evet insallah ya Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın umarım en kısa zamanda hepimiz hamis kalırız :)

Bu mu kizlar boyle kavanozda 75 tl diyor dogru urun mu

Eklentiler

• 881B3BF1-D35F-4821-9280-AADD4C489F54.jpeg
    881B3BF1-D35F-4821-9280-AADD4C489F54.jpeg
    30,2 KB · Görüntüleme: 142
Bende takipteyim ve sen gibi geçen ay hiç sancim olmadi normalde ilk gün mutlaka acilde olurdum sabaha doğru bu kez hiç agrım olmadı diyebilirim hatta çok yoğun şekilde de çalıştım. Şimdi 2. Aydayim kullanıyorum inşallah daha güzel haberler alıcaz. Allahım herkesin dileğini kabil etsin inşallah.

Bende takipteyim ve sen gibi geçen ay hiç sancim olmadi normalde ilk gün mutlaka acilde olurdum sabaha doğru bu kez hiç agrım olmadı diyebilirim hatta çok yoğun şekilde de çalıştım. Şimdi 2. Aydayim kullanıyorum inşallah daha güzel haberler alıcaz. Allahım herkesin dileğini kabil etsin inşallah.
amin insallah cidden ağrım hic olmadi cok iyi gecti gecen bu ay nasip olur insallah hepimize

X