Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana yazdın sanırımolumsuz dusunmeyın hamıle kalanlardada öyle hısler oluyor ama 3 kutuda hamıle kalanlarda var.
değerlerım güzel canım herhangi bi problem yok. sadece rahım fılmı cektırmedim.onun harıcınde kanda herhangi bişey cıkmadı.Sizdekı problm nedır
değerlerım güzel canım herhangi bi problem yok. sadece rahım fılmı cektırmedim.onun harıcınde kanda herhangi bişey cıkmadı.
bende illa ki bişeyi düzenler diye aldım kullandım.
sende ne var
Benm cikolata kistim vardi ameliyat oldum rezervlerde azalma.baslamis dendi
Merhaba bende Clife aldım adetimi bekliyorum inşallah işe yarar durumdan haberdar ederim
Canım ben henüz kullanmadım spariş verdim geldi adetimede 4 gün var ozaman başlayacağım sen bi test yapana belki hamile kalmışsındır gününde geçmiş test yapana çıkar inşallah kalmışşındırBende bu macundan kullandım . 2 . Ayim bu ay . Adetim 2 gündür geçti . Aşırı derece akıntı var adet oldum sanıyorum ama olmamisim. Sizdede var mi akıntı .
Canım ben henüz kullanmadım spariş verdim geldi adetimede 4 gün var ozaman başlayacağım sen bi test yapana belki hamile kalmışsındır gününde geçmiş test yapana çıkar inşallah kalmışşındır
Evet canım normal bende içiyordumBende dun regl oldum hemen basladim yemeye bakalim ama yerken cok zorlaniyorum asiri midem bulaniyo arkasindan hemen su iciyorum normalmi bunlar