• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkamıyorum işin içinden

beklemiyorum ama ele tutulur bi bahane lazım şimdi ne değişti diyecek herkes bunca zaman sonra kimse demese annem diyecek sağlam bi kavga yada sebep lazım bana
Tak etti artık, arkadaştan özendim, dizide gördüm benim gençliğim gidiyor dersin. İlla gerçeği anlatmaya gerek yok. Adam ses çıkarmadığını hoşuna gittiğini düşünecek ileri gidecek benden söylemesi. Sen bilirsin istersen milyon tane bahane sırala kendine. Yarın yaşadığından dolayı psikolojin bozulunca anlarsın ne demek istediğimi. Benim tanıdığımın gece uyurken gelmişti kpsi ve bacaklarını okşamıştı. Bu da sana son mesajım, sonuçta hayat senin.

Tak etti artık, arkadaştan özendim, dizide gördüm benim gençliğim gidiyor dersin. İlla gerçeği anlatmaya gerek yok. Adam ses çıkarmadığını hoşuna gittiğini düşünecek ileri gidecek benden söylemesi. Sen bilirsin istersen milyon tane bahane sırala kendine. Yarın yaşadığından dolayı psikolojin bozulunca anlarsın ne demek istediğimi. Benim tanıdığımın gece uyurken gelmişti kpsi ve bacaklarını okşamıştı. Bu da sana son mesajım, sonuçta hayat senin.
korku filmi böyle yaşanmıyor 2 günde psikoloji falan kalmadı zaten.bahane sıralamıyordum beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum tek başıma baş edemiyorum

beklemiyorum ama ele tutulur bi bahane lazım şimdi ne değişti diyecek herkes bunca zaman sonra kimse demese annem diyecek sağlam bi kavga yada sebep lazım bana

Eyer açıkca söylemez çocukca kıvranırsan sonunda yaptıkları yanına kar kalır üstüne sen suçlusuç çıkacaksın(daha önce ben bu filmi gördüm çünkü,)
, Yanlış anlama ama sende özgüven sorunumu var .Dik dur elin ayagın tutuyor hiç hiç birşeyden korkma ne olcakss olsun

Sen sana tecavüz etmesini mi bekliyorsun arkadasim. Bu adam bunları yaptıysa fırsatını bulursa onu da yapar . Asla guvenme evde yalnız kalma arkanı dönme bu pislige. Belli ki niyeti bozmuş ileriye götürebilir tedbirli ol. Çocuğunu da kendini de koru .

Kocam babasını dövmesin diye, ben tecavüze mi uğrayım?

Git anlat eşine, babanın gereksiz samimiyeti rahatsız ediyo artık beni, yeter artık de, kocan adamsa alır mesajı. Ortalığı yakıp yıkmadan halleder.

Azcık bencil olun, bu adamlar rahat uyusun diye yeter kadınların çektiği. Kendini düşünmüyosan çocuğunu düşün..

şok halinde olup sessiz kalmanız normal, eğer bir daha tekrarlarsa tepki verseniz yine suçlu siz olursunuz her şey daha da kötü olur diye korkmanızı anlıyorum. Eşinizle güven sorununuz yok ise ona biraz çıtlatmanızı öneririm o da konduramayabilir ama böyle bir ihtimal olması bile korkunç değil mi ?
kayınpeder de gençmiş.

Bence ne olursa olsun eşiniz bilmeli, böyle bir durumu da bilmek hakkı zaten. Çocuğunuzu düşünün. Neler okuyoruz neler duyuyoruz hergün, neden böyle bir pisliğe bulaşasınız ki. Eşinizi alın karşınıza, durumumun farkındasındır şöyle şöyle şöyle oldu, çok rahatsız oldum, sinirlerim bozuldu, ilk etapta birşey diyemedim sana ama kaldıramıyorum deyin. Bir an evvel de evleri ayırın, asla çocuğunuzu bu azmış adamın yanında büyütmeyin. Hayatta herşeyin çaresi vardır. Asla kötülük karşısında susmayın çünkü hiçbir zaman sustuğunuz için bitmez aksine katlanarak devam eder.

Bence böyle kibar durursanız durumu abartabilir, yanınızda kimse yokken hızlıca elini itin, tepkinizi koyun gerekirse rahatsız olduğunuzu da söyleyin ki yüz bulmasın.

Eyer açıkca söylemez çocukca kıvranırsan sonunda yaptıkları yanına kar kalır üstüne sen suçlusuç çıkacaksın(daha önce ben bu filmi gördüm çünkü,)
, Yanlış anlama ama sende özgüven sorunumu var .Dik dur elin ayagın tutuyor hiç hiç birşeyden korkma ne olcakss olsun
özgüven sorunum falan yoktu bu olaya kadar bu filmi defalarca bende gördüminsan başına gelmeden anlayamıyor nefes bile alamıyorum inan kaç gündür

Bence böyle kibar durursanız durumu abartabilir, yanınızda kimse yokken hızlıca elini itin, tepkinizi koyun gerekirse rahatsız olduğunuzu da söyleyin ki yüz bulmasın.
canım 1kere o gün oldu kaç gündür yaklaşmiyor bile ama ben korkudan mutfakta bile kapıya bakmaktan iş yapamıyorum

Bence ne olursa olsun eşiniz bilmeli, böyle bir durumu da bilmek hakkı zaten. Çocuğunuzu düşünün. Neler okuyoruz neler duyuyoruz hergün, neden böyle bir pisliğe bulaşasınız ki. Eşinizi alın karşınıza, durumumun farkındasındır şöyle şöyle şöyle oldu, çok rahatsız oldum, sinirlerim bozuldu, ilk etapta birşey diyemedim sana ama kaldıramıyorum deyin. Bir an evvel de evleri ayırın, asla çocuğunuzu bu azmış adamın yanında büyütmeyin. Hayatta herşeyin çaresi vardır. Asla kötülük karşısında susmayın çünkü hiçbir zaman sustuğunuz için bitmez aksine katlanarak devam eder.
anlatamıyorum ağzımı açamıyorum

anlatamıyorum ağzımı açamıyorum
Neden? Siz bir annenin bir babanın evladı değil misiniz? Siz bir birey bir insan değil misiniz? Aynı şey Allah korusun evladınızın başına gelse ne tepki verirdiniz? Eşinizin size bu konuda kızmaya hakkı yok, konu sizin öz namusunuz.

Bunu ogrenmek kocan icin yikim olur.. ama orda daha fazla duramazssn da.. bi mazeret bulamazssan soylmkten baska sansn klmaz.. Allah kolaylik versin... psikolojine dikkat et her seyn basi saglik..

canım 1kere o gün oldu kaç gündür yaklaşmiyor bile ama ben korkudan mutfakta bile kapıya bakmaktan iş yapamıyorum
1 kere yapan 1 daha yapmaz mi ?
Emin ol o da seni kolluyordur olayın sogumasini senin sakinlesmeni bekleyip fırsatını bulduğunda üzerine atlar
neler duyuyoruz neler okuyoruz
sapık sapık insanlar
kaç aylık bebeğe kaç kişi tecavüz etmişti!
Oğlu askere gidince gelini kendi yatağına atan kayinpeder ve kayinbirader!
Öz kızına tecavüz edip hakime "ama hakim bey siz yetiştirdiğiniz meyveyi ilk kendiniz tatmaz mısınız" diyen bir baba !!!! Öz baba !!!
Öz babası kızına tecavüz ederken az daha dayan kızım diyen bir anne !!!
5 yaşındaki oğluna bu ne biçim pipi gel ben bunu büyütürüm diyerek yıllarca tecavüz eden bir baba !!!
Küçük kıza tecavuz edip ama ne zaman cagirsam kucağıma oturuyordu diyerek savunan bir pislik !!!
Ben daha yazmayayim siz ülkemizdeki ensest haberleri bir aratin.
Öz ana babalar neler yapıyor kayinpeder mi aciyacak? Kızınızı koruyun o adamla yalnız bırakmayın sakin. Kendinize de sahip çıkın ve bahane bulmaktan vazgeçin

özgüven sorunum falan yoktu bu olaya kadar bu filmi defalarca bende gördüminsan başına gelmeden anlayamıyor nefes bile alamıyorum inan kaç gündür

Sana şöyle söyliyeyim esinedeki seninle konusmak istiyorum ,de basına gelenleri anlat sakın korkma inan bana o sana sahip cıkacak
Ama sen böyle işi çıkmaza sokup baska şeyleri bahane edersen sana olan güveni azalır ve sen suçlu duruma düşersin .
Bu olayın benzeri arkadasımızın basına geldi korkudu ama gitti acık acık konustu esiyle şimdi çok mutlu
Allah yardımcın olsun Allah sıgın ve korkma kimse sana birşey yapamaz

adamla kizinizi yanliz birakmayin.esinize de soyleyip ayri eve cikin lutfen.Sizin sesiniz cikmadigi icin adam sizin hoslandiginizi bile dusunuyordur.firsatini buldugu an tacizlere baslayacaktir.kendinize acimiyorsaniz kizinizi dusunun.boyle bir pislikle ayni evde buyutmeyin.

Eşinize söylemelisiniz. Suçlar gibi değil, baban da olsa, aynı evin içinde genç bir hanım olarak başka bir erkekle kalmak uygun değil. Belki baban o sırada anlamadı bile rahatsızlığımı ama ben bu korkuyla yaşamak istemiyorum demelisiniz. Eşinizin tepkileri de önemli. Çabuk parlayıp babanıza koşup hesap soracak ve sizi zor durumda bırakacak biri mi? Tavsiyem sakin bir anında, mümkünse dışarıdayken, bir çay bahçesinde oturup filan söyleyin. Mantıklı konuşabileceğiniz bir anda.

Eşinize durumu anlatmazsanız, sizin birden neden ayrılmak istediğinizi asla anlamaz, üstelik ilişkiniz bu kadar iyiyken. Bakın, altlı üstlü bile oturabilirsiniz. Gerektiğinde yanına gidersiniz, kızınız da her zaman sizinle olur ama her an aynı evin içinde, mutfakta dururken o korkuyla yaşanmaz. Annenize anlatmayın ama eşiniz muhakkak bilmeli. Umarım bu duruma göre mantıklı davranacak bir karakterdedir.

Back
X