Bzim Dogum Hikayemizde şöylee Teyzeleri :)

valla çok şanslısın kıskandım şimdi seni:)))ben 5 saat süren suni sancıyla bağıra bağıra doğurdum herhangi bi anestezide olmadım..allah analı babakı büyütsün canım..hayırlı bi evlat olsun ailesine vatanına...

ben girmeyeli neler olmuş neler canım çok sevindim ne güzel ağrı çekmeden normal doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün bebeşini benim yerime öpŞeniz

hepinize sonsuz teşekkür edrim a.s. ALLAH sizleride kolay bir şekilde dogumlar nasip etsin bebek bekleyenlerde hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH a.s.
nilmısra canım epidural dogumda bebegin başının çıkışını hissetmedim . sadece gördüm valla o bile yetiyor canım zaten anestezide sana agrı pompasını veriyorlar. agrın sancını hissedince hemen kendin pompaya basıyorsun o yüzden hiç agrıda hissetmiyorsun ben hiç bişey hissetmedim saat 21:30 bebişimiz dogdu ve ben sabaha karşı hissetmeye başladım oda hareket edince dikişlerimde hafif agrılar ve kasıklarımda adet agrısı hissettim oda şimdi geçti sadece öksürüğüm grip oldugu için dikiş yerlerime bası yapıyor ozaman agrım oluyo okadar. herkese epidural normal dogum tavsiye ediyorm a.s.:teytey:

Allah bizlere de nasip eder inşallah..Peki bişi sorcam doğumun bu kadar kolay olmasında senin yaptığın herhangibi şeyin ne biliyim böyle yürüyüş falan katkısı var mıydı acaba neler yaptın biraz ipucu ver de belki bu konuda senden bişiler kaparız canımcım..

ya öznur bişiy sorcam hani sen zeytin yağından bahsetmiştin çamaşıra damlatma falan onu yapmışmıydın acaba?

Oyyyyyyyy Hadi Darisi Bizim Basimiza Allah Herkese Kolay Doğumlar Versinnn
Kizlarrr Bol Bol Hurma Yiyinn Doğumu Kolaylaştirimizz Internette Olkudumm
Ben Agizima Bile Sürmem Ama Bugün Alacamm

CANIM BEN KOLAY DOGUM İÇİN HERHENGİ BİŞEY YAPMADIM HATTA BEN ÇOOK HAREKETLİDE DEĞİLDİM İLK 5 AY AMBULANSTA ÇALIŞIYORDUM OZAMAN HAREKETLİYDİM FAKAT İZNE AYRILINCA HEP EVDEYDİM DIŞARI ÇIKIP DÜZENLİ YÜRÜYÜŞLERDE YAPAMADIM HEP YATTIM ANLAYACAGINIZ SANIRIM BÜNYEYE BAGLI RAHİM' ÇATINA BAGLI SANIRIM HEMEN AÇILMIŞ ZATEN BEN DOGUMA GİTMEDEN AGRI ÇEKMEDİM 3.5 CM AÇILMIŞTI HİSSETMEDİM BİLE SUYUMUN GELMESİYLE ANLADIK DOGUMUN BAŞLADIGINI
MURGİZ CANIM BEN HATIRLAMIYORUM ÇAMAŞIRA ZEYTİN YAGINI FALAN BEN ZEYTİN YAGINI SADECE ÇATLAKLARDA KULLANIN DEMİŞTİM SANIRIM SADECE BEN PANİK YAPMADIM ÇOOK SAKİNDİM a.s.

canım cok güzel yaa ne güzel normal dogum ve hic sorunsuz gecirmişsin inş. bizim dogumlarda senin gibi olur bebişinle mutlu saglıklı uzun yıllar diliyorum canım sana

ya canım karıştırdım herhalde özturyu demiştr belkiii biri demişti amaaaa:uhm: o zaman ya nisan annelrinde okumuştum bi süre önce :)
sağol canım cevapladığın için maaşalah canım darısı başımıza böle kolay doğum
bebişinide allh sana bağışlasın a.s.

ayyy ne güzel ya bebek doğurasım geliyo valla böle yazıları okuyunca ama beni daha istemeye yeni gelcekler ne bebeği daha çok gibi neyse canım sağlıkla büyüt yavrunu

rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etmiş ya şükürler olsun.bundan sonrası önemli canım inş çok hayırlı bir evlat olur size.rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inş.amin:

allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun. darısı tüm bekleyenlerin başına.

Canım ya Allah hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin ne kadar kolay doğum yapmışsın darısı bizlerin başına bu hafta bende 32 haftamı dolduruyorum İnşallah senin kadar kolay bir doğumum olur.

bende eli kulağında bir anne adayıyım. son hafta. şu anda adet sancısı gibi ağrı çekiyorum anneme göre doğum başlıyo :) sabaha kucağımızda. umarım bende senin kadar rahat bir doğum yaşarım. Allah bebeğine ve sana sağlıklı ve hayırlı bir ömür versin...

Canim Gözün Aydin Cok Güzel Bi Hikayeydi Alah Anali Babali Buyutsun
Benim Dogum Bu Kadar Kolay Olmamişti Inşalah Herkez Bi Avazda Dogurur Sevgiler Güle Güle Buyut Bebegini Canim

TEYZELERİ KARA VE ÇEKİK GÖZLÜ KIZIMLA :dance: HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ. YA BANA HİÇ BENZEMİYORR KIZIM HEP BABİŞKOSUNA BENZİYOR.a.s

çok kolay ve güzel bir doğum yaşamışsınızdarısı bütün isteyenlerin başına.amin.
evladınız hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah.

allah analı babalı büyütsün rahat bir doğum yapmışın ben daha hamile değilim olunca inşallah senin gibi olur içimi rahatlattın bana cesaret verdin teşekkür ederim bebişini kokla benim için onada geçmiş olsun ....kendinize iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…