• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bypass sonrası kalp sıkışması

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.339
5.042
358
39
Herkese merhaba annem kasım ayinda bypass amaliyatı oldu hala iyileşme sürecinde yalnız son iki haftadır sürekli acile kaldırılıyor kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor diyor bütün tetkikler yapiliyor ama hiç birşey bulunamıyor benzer bir durum yaşayan varmı aranızda?

carpintisi var yani oyle mi onceden de ritm bozuklugu var miydi? tansiyonu vs nasil o anda? butun bunlar psikolojik de olabilir. annem 21 yillik by pass li ritmle ilgili problemi var..

carpintisi var yani oyle mi onceden de ritm bozuklugu var miydi? tansiyonu vs nasil o anda? butun bunlar psikolojik de olabilir. annem 21 yillik by pass li ritmle ilgili problemi var..
Tansiyonu yukseliyor kolestrolde cikti ritimde bozukluk yok ama hipotiroid hastası doktor troidlerin tamamen bitmiş demiş acile gittiklerinde kalp ameliyatı olduğu icin kalbe bakıyorlar dogal olarak birşey çıkmıyo bende acaba troidden olabilirmi diye düşündüm endokronolojiye randevu aldım

Tansiyonu yukseliyor kolestrolde cikti ritimde bozukluk yok ama hipotiroid hastası doktor troidlerin tamamen bitmiş demiş acile gittiklerinde kalp ameliyatı olduğu icin kalbe bakıyorlar dogal olarak birşey çıkmıyo bende acaba troidden olabilirmi diye düşündüm endokronolojiye randevu aldım
Baska hastane deneseniz bir de acile değil normal polikinlik bölümüne gitseniz daha iyi olur acil ler hem anneniz için çok tehlikeli hem de acil olan bir şey var mi diye bakıyorlar

Herkese merhaba annem kasım ayinda bypass amaliyatı oldu hala iyileşme sürecinde yalnız son iki haftadır sürekli acile kaldırılıyor kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor diyor bütün tetkikler yapiliyor ama hiç birşey bulunamıyor benzer bir durum yaşayan varmı aranızda?
Evet babam by-pass olduktan hemen sonra üç beş gün gibi bir hafta gibi bir süre sonra kalp krizi geçirdi
By-passtan sonra oluyor kriz yine
Doktor söylemişti
İki defa kalp krizi geçirdi babam by-pass sonrası
Birde o ameliyat gerçekten çok zor,kim bilir neler hissediyorlar o by-passa girerken
Psikolojik olarak belki zor durumdadır bunlar panik atakta olabilir
Babama aynı zamanda sakinleştirici ilaç verdiler kullanıyor iki yılı aşkın
İki üç ay öncede,pıhtı attı beynine çok şükür onuda atlattık
Allah şifa versin

Benim kardeşim de bypass oldu 10 yaşında sadece tansiyon problemi kaldı

Baska hastane deneseniz bir de acile değil normal polikinlik bölümüne gitseniz daha iyi olur acil ler hem anneniz için çok tehlikeli hem de acil olan bir şey var mi diye bakıyorlar
Kendi doktorunada götürdük başka doktorada gösterdik hic bisey cikmiyo gun aşırı çarpıntı oldugu icin ve ne zaman olacagi belli olmadigi icin o an panikle acile götürüyoruz

Evet babam by-pass olduktan hemen sonra üç beş gün gibi bir hafta gibi bir süre sonra kalp krizi geçirdi
By-passtan sonra oluyor kriz yine
Doktor söylemişti
İki defa kalp krizi geçirdi babam by-pass sonrası
Birde o ameliyat gerçekten çok zor,kim bilir neler hissediyorlar o by-passa girerken
Psikolojik olarak belki zor durumdadır bunlar panik atakta olabilir
Babama aynı zamanda sakinleştirici ilaç verdiler kullanıyor iki yılı aşkın
İki üç ay öncede,pıhtı attı beynine çok şükür onuda atlattık
Allah şifa versin
Ayy babalara birşey olmasın onlar hep çok yaşasın :/ çok zor bir dönemden geçiyor aman elini bırakma ..geçmiş olsun ..

Konu sahibi geçmiş olsun ,umarım sıkıntısız atlatır annen bu durumu .

Back