Byna benzer sitede Kadına mk dedim diye bana dava dileköe edeceğiniz yazdı ne alakaaa

Buna benzer aitede ks. Bi yazıda mk yazdım dilekçe vereceğini dava edeceğini yazdı sitede aynı böyle anonim farklı isimler böyle bir şey olabilir mi
Siz bu Türkçe ile küfür edip bir de şikayet mi edildiniz? Kadın iyi anlamış küfürü. Ben anlamazdim

Anonim olmanız insanlara rahatça küfür edebilme hakkı vermiyor size. Ip adresinden çok rahat bulunursunuz. Umarım hanımefendi sonuna kadar uğraşır.

Bu arada sosyal medyada insanlara küfür edeceğinize bir iki kitap okuyun, güzelim Türkçeyi katlediyorsunuz.

Anladı ve de şikayet etti öyle mi vallahi bravo hakim karar vermek için bilir kişi raporuna başvurabilir. Bilirkişi anlamaz da yazım yanlışı sayarsa belki yirtabilirsiniz
Neyse ciddi olalım. Yazdığınız şey bir küfür. İnsanlara hakaret etmek, küfretmek suçtur, ayrıca ayıptır da. Gerçek hayat ya da sanal ortam fark etmez, yazdıklarımızdan sorumluyuz. Kendimizi ifade etmenin bin çeşit yolu varken küfür ve hakaret seçenek bile olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…