• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

By cyd Photographs

CEYDA ÇAKMAK PHOTOGRAPHY artık hizmet vermeye başladı, bana destek olan arkadaşlarıma buradan teşekkür etmek istedim :16:

HER HAKKI SAKLIDIR Copyright © 2012 - CEYDA ÇAKMAK​

cyd86' nın OBJEKTİFİNDEN YANSIYANLARA DEVAMMMM!!!

BU cafeye bayılmıştım. Rengarenk sandalyeleri, tahta oyuncakları, enfes tatlıları ile kalbimi fethetti... Ama gelin görün ki ismini hatırlamıyorum :50:

canım emeğine sağlık.bu fotoğrafçılık hastalık gibi bişey. bende önce digitalle baktım birkaç güzel foto yakaladım.sonra makinelere sardım. sonra lens yetmemeye başladı. yeni bir lens. al al bitmez sonu gelmez yani onun:) bu aralar duruldum biraz ama gerçekten zevkli bir hobi. tebrik ederim seni de.

canım emeğine sağlık.bu fotoğrafçılık hastalık gibi bişey. bende önce digitalle baktım birkaç güzel foto yakaladım.sonra makinelere sardım. sonra lens yetmemeye başladı. yeni bir lens. al al bitmez sonu gelmez yani onun:) bu aralar duruldum biraz ama gerçekten zevkli bir hobi. tebrik ederim seni de.

Teşekkür ederim canım... Kesinlikle çok haklısın, yaklaşık 3.5 yıldır uğraşıyorum ben de ve sonuç bu :1: sonunda anı fotoğrafçılığı olarak devam ettirme kararı aldım umarım başarılı sonuçlar çıkar ortaya. Tekrar teşekkür ederim, sevgiler :16:

Back