• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

By cyd Photographs

fotolara bayıldım. kız ne güzel çekmişsin. bak bana da aldırcan makina ya profesyonle canım çekti heee.
en çok da kurbağayı beğendim ben:34::54:

fotolara bayıldım. kız ne güzel çekmişsin. bak bana da aldırcan makina ya profesyonle canım çekti heee.
en çok da kurbağayı beğendim ben:34::54:

sena' cım sahalara geri dönmüşsün canım çok sevindim :60: :38:
al bebeğim, hatta elin değmişken bana da profesyonel bir makina al :1: yazın kısmetse Çanakkale' de birlikte bol bol fotoğraf çekiniriz canım ama ben en çok senin bıcırığın fotoğraflarını çekmek istiyorum ona göre :69:

DSLR makina ile çektiğim kareler ilk safaya eklenmiştir hanımlar... :42:
sevgilerimle :71:

Muhteşem kareler.Dilsiz fakat çok şey anlatır fotoğraflar.. Yüreğinize sağlık.. :71:

Muhteşem kareler.Dilsiz fakat çok şey anlatır fotoğraflar.. Yüreğinize sağlık.. :71:

Beğeniniz için çok teşekkür ederim Birsen82 :71: Diğer fotoğraflarım için profilimdeki albümümü ziyaret edebilirsiniz.

sena' cım sahalara geri dönmüşsün canım çok sevindim :60: :38:
al bebeğim, hatta elin değmişken bana da profesyonel bir makina al :1: yazın kısmetse Çanakkale' de birlikte bol bol fotoğraf çekiniriz canım ama ben en çok senin bıcırığın fotoğraflarını çekmek istiyorum ona göre :69:

cnm benim:70::70::70::70::70::70::70:
inşallah zaten bekliyoruz çanakkaleye.kızımın resimlerini çekersen de çok sevinirim. kız babamda var bi makina eski ama prefosyenelimsi gibi. onu kandırabilirsem alıyım. şimdi sanyo almıştık bi 2 sene önce. hayatta almaz kocam şimdi.

Günaydın hanımlar,, Günaydın fotoğrafseverler :71::71::71::71::71::71::71::71:

gunaydin cyd nasilsin canim:3:
bilmiyorum haberin varmi fotograf sanatcisi yarismasi var neden katilmiyorsun bir arastir istersen...

ALINTIDIR...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ptt, Hürriyet Gazetesi, Tempo Dergisi ve Radyo D tarafından desteklenen 'Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri 30 Mayıs'ta sahiplerini buluyor. Ödüllerinin başvuru tarihi de 21 Mayıs'a kadar uzatıldı.

gunaydin cyd nasilsin canim:3:
bilmiyorum haberin varmi fotograf sanatcisi yarismasi var neden katilmiyorsun bir arastir istersen...

ALINTIDIR...

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ptt, Hürriyet Gazetesi, Tempo Dergisi ve Radyo D tarafından desteklenen 'Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri 30 Mayıs'ta sahiplerini buluyor. Ödüllerinin başvuru tarihi de 21 Mayıs'a kadar uzatıldı.

Merhaba canım, iyiyim teşekkür ederim. sen de iyisindir inş. :70: Bilgilendirdiğin için sağol canım bir araştırayım ama şansım az :26: tekrar teşekkür ederim :38: :71:

GÜNAYDIN, HERKESE HAYIRLI SABAHLAR :71:

Fotoğraf Notu: 24.04.2011 Yıldız Korusu Beşiktaş

Sabahın Bütün Güzel Renkleri Odanıza Dolsun, Hayatınız Tatlı, Gününüz Aydın Olsun :71:

♥Haydi Kalk Uyan, Bir Gülüş Savur Etrafına Kıskansın Seni Güneş.♥

G Ü N A Y D I N :71::71::71:

Fotoğraflarım neden görünmüyor acaba?? Binbir emekle çalışmalarımı paylaşıyorum ama gün geçmiyor ki yeni bir sorunla karşılaşmayayım.. Site yetkililerinden bir çözüm önerisi bekliyorum fotoğraflarımın yeniden görüntülenebilmesi için.

OBJEKTİFİMDEN PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİĞİM ZEYREK-FENER-BALAT GEZİSİNDEN KARELER

Back