- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
bende bir fotoğraf koliğim ama pek profesyonel sayılmam.. takipteyim ona göre![]()
öyle mi.. süperr

senin çekimlerini de görmek isterim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bir fotoğraf koliğim ama pek profesyonel sayılmam.. takipteyim ona göre![]()
fotolara bayıldım. kız ne güzel çekmişsin. bak bana da aldırcan makina ya profesyonle canım çekti heee.
en çok da kurbağayı beğendim ben![]()
Muhteşem kareler.Dilsiz fakat çok şey anlatır fotoğraflar.. Yüreğinize sağlık..![]()
sena' cım sahalara geri dönmüşsün canım çok sevindim![]()
al bebeğim, hatta elin değmişken bana da profesyonel bir makina alyazın kısmetse Çanakkale' de birlikte bol bol fotoğraf çekiniriz canım ama ben en çok senin bıcırığın fotoğraflarını çekmek istiyorum ona göre
![]()
gunaydin cyd nasilsin canim
bilmiyorum haberin varmi fotograf sanatcisi yarismasi var neden katilmiyorsun bir arastir istersen...
ALINTIDIR...
Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ptt, Hürriyet Gazetesi, Tempo Dergisi ve Radyo D tarafından desteklenen 'Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri 30 Mayıs'ta sahiplerini buluyor. Ödüllerinin başvuru tarihi de 21 Mayıs'a kadar uzatıldı.