• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bvlgari siyah olanı nasıl sizce

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Arkadaslar kalıcı ve herkesın sordugu bir parfüm mü bunu almayı düşünüyorum almaya deger mi karar veremedim bir de internet üzerinden alıcam hangi ste daha güvenilir orjinallık bakımın dan.

Ben sevmiyorum kadınlarda
Bana erkek parfümünü andırıyor
Zaten unisex
Bilmiyorum zevk meselesi ama

banko bir koku değil. bilmeden almanı önermem. bir mağazada dene sonra beğenirsen internetten al. mizu misspera gibi siteler uygun ve güvenilir

banko bir koku değil. bilmeden almanı önermem. bir mağazada dene sonra beğenirsen internetten al. mizu misspera gibi siteler uygun ve güvenilir
Bu kokuyu hıc denemedım yalnızca yorumlarda kalıcı oldugun dan bahsedılmıs .Ben hem kalıcı hemde herkesın sordugu bır parfum arıyorum bir önerınız var mı ?

212 sexy i çok öneriyorlar ama bende uygun fiyata bulursam bundan alacağım .

Bu kokuyu hıc denemedım yalnızca yorumlarda kalıcı oldugun dan bahsedılmıs .Ben hem kalıcı hemde herkesın sordugu bır parfum arıyorum bir önerınız var mı ?
212 sexy baya kalıcı. Soranlar da olmuştu. normalde tatlı kokuları sevmem ama buna bayılıyorum. üst notalarda ki pembe biber parfüme iç gıdıklayıcı bir hava veriyor. Durdukçada vanilya notası ortaya çıkıyor. Rüzgarlı havalara çok yakıştırıyorum püfür püfür esiyor arkadan. :KK200::KK200:

kalp kalbe karşı derler :) mesajını okumadan 212 sexy i tavsiye etmiştim
:KK60: bende çok duydum bunu ama bi türlü alamadım ne kadara satılıyor şuan acaba buğday tene yakışır mı :)))

:KK60: bende çok duydum bunu ama bi türlü alamadım ne kadara satılıyor şuan acaba buğday tene yakışır mı :)))
en çok buğdayla esmere yakışır bence. bende esmerim.
baya pahalı geldi bana bu parfüm 100 ml 250 300 falan
o yüzden ben zebramodan 2. el olarak aldım 100 ml 100 liraya. Tabi 2. el alırken orjinal olup olmadığına ekstra özen göstermek gerekiyor.

en çok buğdayla esmere yakışır bence. bende esmerim.
baya pahalı geldi bana bu parfüm 100 ml 250 300 falan
o yüzden ben zebramodan 2. el olarak aldım 100 ml 100 liraya. Tabi 2. el alırken orjinal olup olmadığına ekstra özen göstermek gerekiyor.
Oooo beni aşar o :D Nişan zamanı çeyiz düzerken aldırırım anneme artık o ara çıkar aradan hepsiyle fiyatını anlamaz :D

Oooo beni aşar o :KK70: Nişan zamanı çeyiz düzerken aldırırım anneme artık o ara çıkar aradan hepsiyle fiyatını anlamaz :KK70:
hahaha. Nişan alışverişi sırasında karşı tarafada aldırabilirsin dicemde baya pahalı bir şey. yüreklerine inebilir :KK53::KK53:

Cok mu agır .Herkesın sordugu bir parfum istiyorum ve kalıcılık önemli .Bir öneriniz var mı ?
bana agir geliyor
ama zevk meselesi tabi
cok severek kullanan bir cok kisi var
ben lancome tresor in love kullaniyorum
ama siz dediginiz parfumu begendiyseniz
dedigimi begenmezsiniz hafif gelir

hahaha. Nişan alışverişi sırasında karşı tarafada aldırabilirsin dicemde baya pahalı bir şey. yüreklerine inebilir :KK53::KK53:
Ay yok kıyamam çok pahalı :)))) Zaten bir sürü masraf oluyo :KK53:

Back