• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bvlgari Parfümleri Hakkında Yardım

kızlar trendyoldan aldım bvlgarimi, bugünki yeni kampanyada blv notte ve blv II vardı, onları da merak ediyorum ama sabancının torunu değiliz neticede =)

kızlar trendyoldan aldım bvlgarimi, bugünki yeni kampanyada blv notte ve blv II vardı, onları da merak ediyorum ama sabancının torunu değiliz neticede =)

beğedimı canım bulgarı BLV YI.?

bulgarı2 yı be sevmedim ekşi gibi geldi.blv notte oda sankı kakaomuydu çıkolatamı kokuyordu hatırlamıyorum onuda beğenmedim.Blv bır umara:)

kızlar parfümüm geldi açar açmaz zencefil koktu iş yerindeyim sıkmadım ama orjinal olmasa kutuya kadar kokusu geçermiydi, trendyol parfümleri de tarafımca onaylandı kızlar alabilirsinizzz :)

şimdide chloe love istiyorum hem şişesi hem de yorumlar hoşuma gitti, bi kızçe pembe selpek mendiller gibi pudramsı ve kremsi demiş keşke batmanda tekin acar ya da sevil olsa :(

kızlar parfüm sahte ya da şişede başka parfüm var, ben aldığımda kullanamadım parfümü,kapağından koklayıp yorum yapmıştım aynen sizin dediğiniz gibi hoş sabunsu bi kokusu vardı,sıkınca o kokunun yanından geçmedi kokusu off ya

kızlar parfüm sahte ya da şişede başka parfüm var, ben aldığımda kullanamadım parfümü,kapağından koklayıp yorum yapmıştım aynen sizin dediğiniz gibi hoş sabunsu bi kokusu vardı,sıkınca o kokunun yanından geçmedi kokusu off ya

çok şaşırdım canım :( ama ben söylemıştım sana, elıne alıp incelemeden parfüm alma dıye.Bır daha netten alışverış yapma bence.

çok şaşırdım canım :( ama ben söylemıştım sana, elıne alıp incelemeden parfüm alma dıye.Bır daha netten alışverış yapma bence.

valla çok üzüldüm eda, ne kadar heves etmiştim :(
artık ankaraya gittiğimde alırım burda bulsamda güvenemem kaçak göçek çok buralarda, neyse sağlık olsun anneme veririm artık o sever gösterişli kokuları, kötü bi koku değil ama benim istediğim gibi, değil, sadece kapağına sinmiş olan koku sabunsu naif hoş bi koku

Back