• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bvlgari Parfümleri Hakkında Yardım

canım bulgarı zor bır kokudur açıklarını kımse benzetemıyor.Orjınalını koklamadıktan sonra parfümle tanışamazsın.:34:

canım fıyat düşük geldi bana nerde gördünkü bu fıyata?
ormalınde 150 de başlıyor buyuk mılıde 200 cıvarı.

trendyolda tatlım, yani başka nerden alırım bilemedim yakın zamanda ankaraya gitme imkanım yok kaçak göçek bişeyler var ama güvenemedim onlara

sen aldınmı hiç netten, hangisi daha güvenilir geliyo hepsiburada mı trendyol mu sence??

canım ben şimdiye kadar netten alışverış yapmadım ama nışanlım bu sıteden bırşeyler alıyor kendıne ordan bılıyorum bende.

şimdi trendyol sıtesını inceledim.parfümde fazla seçenek yok.bırkaç markanın dışında.Fıyatlar nıye öyle anlamadım.

Son düzenleme:
canım ben şimdiye kadar netten alışverış yapmadım ama nışanlım bu sıteden bırşeyler alıyor kendıne ordan bılıyorum bende.

şimdi trendyol sıtesını inceledim.parfümde fazla seçenek yok.bırkaç markanın dışında.Fıyatlar nıye öyle anlamadım.

ben tam bir net kurduyum trendyol markafoni markasan morhipo limango ne ararsan :1:
amma velakin ilk kez parfüm alıcam risk alıcam artık napıyım sonucu yazarım ama batmana kaç günde ulaşır bilemedim hepsiburadada 24 saatte kargo diyo ama aslı varmı acaba

ben tam bir net kurduyum trendyol markafoni markasan morhipo limango ne ararsan :1:
amma velakin ilk kez parfüm alıcam risk alıcam artık napıyım sonucu yazarım ama batmana kaç günde ulaşır bilemedim hepsiburadada 24 saatte kargo diyo ama aslı varmı acaba

canım parfüm işleri tehlıkelı işler yanı koklamadan almamak lazım bence.Cesaret ister.

ben daha önce mispera ve markafoni den parfüm alışverişi yaptım.memnun kaldım.
hatta iki site için de hediye çekim var.kullanmıcam isterseniz verebilirim.

eda sen bize beğendiğin parfümleri sıralar mısın? zevklerimiz uyuyor galiba

:3::3::3: merhabalar,

hemen efenim:) sıralıyorum beğendiklerimi:)
1/bulgarı blv vazgeçilmezim
2/chanel coco matbazel yeni tanıştım kokuyla bağımlısı oldum.
3/chanel change
4/ lancome mıracle tertemız banyodan çıkmış havası verıyor kışıye harıkadır.
5/bulgarı crystal oda hafıf yazlık çok hoş yumuşak bır parfümdür.
6/dolca gabbaa lıgt blueda yazın kullanabılen ferah beyaz gül kokusudur.Ben parfümde gülü hiç sevmem normalınde ama bu beyaz gül kokuyor bayılıyorum.:16::16::16:

baharatlı kokuları taşıyamıyorum ben ağır geliyor.sevdiklerim bunlar:)

ben yazayım bakın siz yorumlayın. fazla tecrübem yok ama kullandıklarımı yazayım

chanell allure beğendim ama kışın kullanılır. biz daha alamam çok pahalı çünkü

gucci flora fena değil. ama çok çekmedi beni

burberry london berbat ötesi

bvlgari omnia green jade hiç sevmedim deterjan gibi

givenchy very irresistible çok güzel bayılıyorum bu kokuya ama sadece kışın. ayrıca çok da kalıcı

tresor in love bunu da çok seviyorum yaz kış kullanılır. yumuşacık bir koku

en son blv aldım çok beğendim. yine alırım. çok da kalıcı. bu kadar hafif kokunun kalıcı olması şaşırtıcı

blv yanında bir de 30 ml burberry brit vardı onu da aldım. çok beğendim bunu da . ama nedense uçup gidiyor hiç kalmadı

bugün dolce gabbana the one denedim hoşuma gitti. ağır ama hoş

charel scarlet denedim güzel ama uçtu gitti

bir de lolita lempika L denedim . çok tütsülü vanilya. güzel ama beni aşar miğdemi bulandırdı

chanelin kokuları nasıl canım. bana chanel deyince hep kadınsı koku aklıma geliyor. bi de chanel benim aldıklarımı göre pahalı baya.ama ilerde almak isterim

lancome miracle ı açık da denedim. güzel ama heryerde kokuyo sanki. belki orjinali farklıdır bilemem

Son düzenleme:
cahelin kokuları nasıl canım. bana chanel deyince hep kadınsı koku aklıma geliyor. bi de chanel benim aldıklarımı göre pahalı baya.ama ilerde almak isterim

lancome miracle ı açık da denedim. güzel ama heryerde kokuyo sanki. belki orjinali farklıdır bilemem

canım chanelı her kokusu değil beım saydıklarım çok harıkalar.mıracle çok güzeldir ama orjınalını denediğinde anlarsın parfümü.Açık parfümeride koku denemesi yapmayın orjınalıı deneyıp kokuyla tanışabılırsıız.

Back