- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
canım bulgarı zor bır kokudur açıklarını kımse benzetemıyor.Orjınalını koklamadıktan sonra parfümle tanışamazsın.
zaten dedim bu kokunun temizlikle uzaktan yakından ilgisi yok diye, yarın alıyorum 75 ml edp 124 tl yazıyodu
canım fıyat düşük geldi bana nerde gördünkü bu fıyata?
ormalınde 150 de başlıyor buyuk mılıde 200 cıvarı.
trendyolda tatlım, yani başka nerden alırım bilemedim yakın zamanda ankaraya gitme imkanım yok kaçak göçek bişeyler var ama güvenemedim onlara
Bvlgari Blv Femme Edp 75ml Bayan Parfümü - Kozmetik - Hepsiburada.com
dikkat et canım sahte olmasın.şaşırdım açıkcası o fıyatı göruce.Bırde bu sıteden bak istersen lınkı verdım fıkır amaçlı.
sen aldınmı hiç netten, hangisi daha güvenilir geliyo hepsiburada mı trendyol mu sence??
canım ben şimdiye kadar netten alışverış yapmadım ama nışanlım bu sıteden bırşeyler alıyor kendıne ordan bılıyorum bende.
şimdi trendyol sıtesını inceledim.parfümde fazla seçenek yok.bırkaç markanın dışında.Fıyatlar nıye öyle anlamadım.
ben tam bir net kurduyum trendyol markafoni markasan morhipo limango ne ararsan
amma velakin ilk kez parfüm alıcam risk alıcam artık napıyım sonucu yazarım ama batmana kaç günde ulaşır bilemedim hepsiburadada 24 saatte kargo diyo ama aslı varmı acaba
ben daha önce mispera ve markafoni den parfüm alışverişi yaptım.memnun kaldım.
hatta iki site için de hediye çekim var.kullanmıcam isterseniz verebilirim.
bulgarının lımonla ilgsi yok canm ilk sıkıldığında zencefıl kokusu alırsın.:)harıkadır....
eda sen bize beğendiğin parfümleri sıralar mısın? zevklerimiz uyuyor galiba
eda sen bize beğendiğin parfümleri sıralar mısın? zevklerimiz uyuyor galiba
cahelin kokuları nasıl canım. bana chanel deyince hep kadınsı koku aklıma geliyor. bi de chanel benim aldıklarımı göre pahalı baya.ama ilerde almak isterim
lancome miracle ı açık da denedim. güzel ama heryerde kokuyo sanki. belki orjinali farklıdır bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?