• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bvlgari Parfümleri Hakkında Yardım

NeMeSiS98235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
6.316
85
0
Batman
$Bvlgari-BLV%20Eai%20de%20Parfum%20II%202-897688.jpg $783320881589_0_304x424.jpg $783320881510_0_304x424.jpg $783320872556_0_304x424.jpg

kızlar bu kokulardan hangisi en fresh olanı,benzer kokularmı

canım 2. sıradakı erkek parfümüdür oda muhteşemdir.son sıradakı bulgarı blv harıka bır hafıf parfümdür.

İlk resimdeki bvlgari benim önceden bildiğim ve sıradan güzel bir parfüm dediğim bir koku.Sondakini de erkek kokusu olarak biliyordum ama Eda sayesinde bu mis kokuyu keşfettim.Enfes bir sabun ,pudra kokusu .Daha çok gündüz kullanıyorum.Erkek olan versiyonu da kadın bvlgari bluenun biraz daha odunsu olanı.

hepiniz bvlgari blv diyosunuz yani son sıradaki :)
iyi hoşta ben batmanda orjinal parfüm satan bi yer bulamadım, markafonide falan kampanyalar oluyo ama güvenemedim

kokmuyo diyenler çıkmış farklı sitelerde, tedirgin oldum ucuz ürünler değil neticede

canım arkanda iz bırakan parfümler değil tabıkı.Bulgarı bır numara kalıte açısından bana göre ağır şekerli parfümler üretmez.Hafıf ama etkılecıyıdır hem erkek hem bayan parfümleri:)
ben mesela, bır sürü parfüm koladım değişik markalardan ama kolayca benımseyemedım bulgarıyı sevdiğim kadar.Chanel ve bulgarı bır numara parfümde.

canım arkanda iz bırakan parfümler değil tabıkı.Bulgarı bır numara kalıte açısından bana göre ağır şekerli parfümler üretmez.Hafıf ama etkılecıyıdır hem erkek hem bayan parfümleri:)
ben mesela, bır sürü parfüm koladım değişik markalardan ama kolayca benımseyemedım bulgarıyı sevdiğim kadar.Chanel ve bulgarı bır numara parfümde.

benimde genzimi yakıyo gözümden yaş getiren parfüm oldu düşün, light blue, cool water, dkny pure, tommy girl tadında olcak benim kullacağım parfümlerde, ferah olcak, kışın burbery classic kullanıyorum 2 fıs yetiyo zaten, ama oda çabuk bayatlıyo sanki ekşimsi kokuyo çok bekleyince

benimde genzimi yakıyo gözümden yaş getiren parfüm oldu düşün, light blue, cool water, dkny pure, tommy girl tadında olcak benim kullacağım parfümlerde, ferah olcak, kışın burbery classic kullanıyorum 2 fıs yetiyo zaten, ama oda çabuk bayatlıyo sanki ekşimsi kokuyo çok bekleyince

hayatım düşün lıght blue kullanıyorum şu an ve dp den doldurma bi parfüm
gecen sahilde yürüyüş yaparken arkamda yürüyen kadın dürttü benı ve parfümümü sordu,ne güzel esiyo ferah ferah dedi:)söyledım bende ve doldurma olduğunu da belirttim
ha evet fresh yaz kokusu,kışa ne kullansam ben de bilemedım:(((

hayatım düşün lıght blue kullanıyorum şu an ve dp den doldurma bi parfüm
gecen sahilde yürüyüş yaparken arkamda yürüyen kadın dürttü benı ve parfümümü sordu,ne güzel esiyo ferah ferah dedi:)söyledım bende ve doldurma olduğunu da belirttim
ha evet fresh yaz kokusu,kışa ne kullansam ben de bilemedım:(((

fresh kokular sevenler kışında çok ağır kullanamıyolar milletin bayıldığı kokular beni bayıyo

Blv Blueyu Watsons'dan almıştım.Diğer yerlere olanla indirimliydi.David Walker'da açığı var.Orjinaline benzettim .Onun kadar mis ve bende kalıcı.İsterseniz oradan bir deneyin.Ancak eğer David Walker'a gidip Blv blue dediğinizde siz kadın olduğunuz için 'kadın blv blue yok 'diyecekler. Ya da 'erkek blv blue 'var diyecekler.Siz 'erkek blv blue 'istiyorum deyin.Merak etmeyin erkek blv blue diye verdikleri şişenin içinde aslında kadın blv blue var;yumuşak ,mis pudra,sabun kokusu.Çünkü aslında orjinal
erkek blv blue aynı kokunun odunsu biraz baharatlı hali.D.W benim ilk başta yaptığım hataya düşüp çivit mavi şişelerin hepsini erkek kokusu ya da unisex koku zannetmiş .D.W 'den blv blue erkek diye verilen parfümü koklayınca' aaa ama bu kadın blv blue ' deyince ,bir şube 'hayır erkek , kadın olanı bizde yok ' demişti.Başka bir şube de 'zaten bu unisex bir parfüm ' diyor işin içinden çıkıyor.Ben de uzun uzun anlatmaya gerek görmüyorum .Önemli değil .Ben önce 'kadın blv blue var mı?' diyorum belki farkına varmışlardır diye .'Yok ,erkek olanı var ' dediklerinde .'Onu deneyeyim' diyorum .Koklayıp emin olduktan sonra alıyorum.

Allah kahretmesin yaa markafonide var bugün ama kredi kartımın devretmesini beklemem lazım, neyse artık batmanda açık parfüm satan yerleri keşfetmeye çalışıcam, buralarda kaçakta çok olur, öyle bi yer bulursam sizede söylerim yollarım gerekirse bide eşim polis olucak kaçak ürün bulma derdindeyim :1:

ben bugün bvlgari blv aldım. çok güzel baymayan bir kokusu var. ilk önce limon gibi koktu.ama sonra çok sabunumsu pudramsı bir koku bıraktı

haftasonu batman sokaklarında gezerken batman parfümeri diye bi yerde bulgari blv deneyebilirmiyim dedim açık parfüm satan bi yer burası, denedim ilk başta zencefil kokusu geldi edanın dediği gibi sonra yerini sabunsu bi kokuya bıraktı ancak en son demde saçma sapan bi koku oldu, yani gayet ağır kokoş kokusu oldu çıktı, bu mekan bargello david walker ixora d&p gibi bilindik bi yer olmadığından heralde kokuyu tutturamamışlar dedim, trendyolda devam eden kampanya var ordan almayı düşünüyorum yarın kredi kartım devredicek :1:
bu arada başka parfümleride araştırmaya koyuldum ve merak edip arattığım her parfüm için eda da konu açmış hayret ettim zevklerimiz aynı kesinlikle :)
jlo glow,chloe love, bulgari notte ve cerruti 1881 almak istediğim diğer parfümler ne düşünüyosunuz bu parfümleri deneyen var mı güzeller

Back