- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kokmuyo diyenler çıkmış farklı sitelerde, tedirgin oldum ucuz ürünler değil neticede
canım arkanda iz bırakan parfümler değil tabıkı.Bulgarı bır numara kalıte açısından bana göre ağır şekerli parfümler üretmez.Hafıf ama etkılecıyıdır hem erkek hem bayan parfümleri:)
ben mesela, bır sürü parfüm koladım değişik markalardan ama kolayca benımseyemedım bulgarıyı sevdiğim kadar.Chanel ve bulgarı bır numara parfümde.
benimde genzimi yakıyo gözümden yaş getiren parfüm oldu düşün, light blue, cool water, dkny pure, tommy girl tadında olcak benim kullacağım parfümlerde, ferah olcak, kışın burbery classic kullanıyorum 2 fıs yetiyo zaten, ama oda çabuk bayatlıyo sanki ekşimsi kokuyo çok bekleyince
hayatım düşün lıght blue kullanıyorum şu an ve dp den doldurma bi parfüm
gecen sahilde yürüyüş yaparken arkamda yürüyen kadın dürttü benı ve parfümümü sordu,ne güzel esiyo ferah ferah dedi:)söyledım bende ve doldurma olduğunu da belirttim
ha evet fresh yaz kokusu,kışa ne kullansam ben de bilemedım((
benimde genzimi yakıyo gözümden yaş getiren parfüm oldu düşün, light blue, cool water, dkny pure, tommy girl tadında olcak benim kullacağım parfümlerde, ferah olcak, kışın burbery classic kullanıyorum 2 fıs yetiyo zaten, ama oda çabuk bayatlıyo sanki ekşimsi kokuyo çok bekleyince
hepiniz bvlgari blv diyosunuz yani son sıradaki :)
iyi hoşta ben batmanda orjinal parfüm satan bi yer bulamadım, markafonide falan kampanyalar oluyo ama güvenemedim
ben bugün bvlgari blv aldım. çok güzel baymayan bir kokusu var. ilk önce limon gibi koktu.ama sonra çok sabunumsu pudramsı bir koku bıraktı
limon mu,ekşi ekşi kokmuyo dimi canım