- 21 Aralık 2014
- 9.004
- 28.480
- 798
- Konu Sahibi Sevdalim18
-
En az 1 ay bekletilir buzlukta dedi sordum, nettede 2 ay yazıyor. 3 hafta önce almıştım az kalmıs zaten. Onuda yeni çıkardım çözülmesini bekliyorum. Bitirsin. Ay korktum.Şimdi kedinin bünyesini bilemem açıkçası . Bir veterinere danismakta fayda var :) ben bu konularda kıl kuyruk bir insanim .
Buzlukta çok uzun kalmışlar gibi, saklama süresi aşılmış yani, ya da koyduğunuz poşetlerde delik vardı ve hava aldılarBuzlugumdaki etler bozulmus mu biri ciger biri et ciger bozulmus gibi ama et sanki iyi gibi duruyor digerleride boyle olmus
Eki Görüntüle 3066294 Eki Görüntüle 3066295
Yok korkmayin ama taze alsaniz daha iyi olur bence :) afiyet olsun kedicigeEn az 1 ay bekletilir buzlukta dedi sordum, nettede 2 ay yazıyor. 3 hafta önce almıştım az kalmıs zaten. Onuda yeni çıkardım çözülmesini bekliyorum. Bitirsin. Ay korktum.
Poşet yirtiksa bu bakteriler sebzelere de sirayet etmiştir . Yırtık degilse bile yine de risk .Bence buzluk tamamen çöp olmuşBuzlugunuzdaki başka yiyeceklerin durumu nasil
Yok artık, yapmayın allah aşkına, radyasyon mu bu, gereken dezenfekte yapılır bitti gittiPoşet yirtiksa bu bakteriler sebzelere de sirayet etmiştir . Yırtık degilse bile yine de risk .Bence buzluk tamamen çöp olmuş
Gıda zehirlenmesi çok riskli bir durum . Kişisel görüşüm risk alınmaması konu sahibi istediğini yapsın . Kendi tercihi .Yok artık, yapmayın allah aşkına, radyasyon mu bu, gereken dezenfekte yapılır bitti gitti
Bizde koyariz buzluga bisey olmadi bugune kadarBen kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?
Hakket ya etle sebzenin bozulma sartlari bile ayni degil..Yok artık, yapmayın allah aşkına, radyasyon mu bu, gereken dezenfekte yapılır bitti gitti
Kokusunda bisi yok posetler yortik degil hadi biri yirtik digelim digerleri de mi yirtik butun etlerde varPoşet yırtık miydi acaba. Genelde poşet yirtilinca et hava aldığı için böyle olur. Kokusu nasıl ki
Sağlıksız evet, sakatatların tümünde bakterilerin tamamı pişmeyle bile ölmüyor, dondurup çözülme sırasında bakteri miktarı çok çok artıyor. Kediler sever ama ciğer vermeyin sağlıklı değil, çok seviyorsa kuzu küçük bir miktar alıp taze pişirin, karaciğer olsun, akciğer yada tavuk ciğeri olmasın, asla çiğ vermeyin, öperim onun ciğer seven küçük burnundanBen kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?
ben anlamam da buzlukta saklanmaz sakatat. cıgere benzettıgımden dıyorum. 1 2 ay tutuluyor buzlukta ama ben yıyeceksem alırım ya da kurbanda hemen tuketırım.Buzlugumdaki etler bozulmus mu biri ciger biri et ciger bozulmus gibi ama et sanki iyi gibi duruyor digerleride boyle olmus
Eki Görüntüle 3066294 Eki Görüntüle 3066295
Benim babam kasap ve asciydi sakatat ürünleri buzluğa konmaz derdi çok çabuk bakteri üremesi sebebiyle biz alır pişirir yerizBen kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?