Buzluktaki etlere ne olmuş sizce?

Şimdi kedinin bünyesini bilemem açıkçası . Bir veterinere danismakta fayda var :) ben bu konularda kıl kuyruk bir insanim .
En az 1 ay bekletilir buzlukta dedi sordum, nettede 2 ay yazıyor. 3 hafta önce almıştım az kalmıs zaten. Onuda yeni çıkardım çözülmesini bekliyorum. Bitirsin. Ay korktum.

Poşet yirtiksa bu bakteriler sebzelere de sirayet etmiştir . Yırtık degilse bile yine de risk .Bence buzluk tamamen çöp olmuş
Yok artık, yapmayın allah aşkına, radyasyon mu bu, gereken dezenfekte yapılır bitti gitti

Elektrik uzun süreli gidip gelmiş belliki yada çocuğunuz fişi çıkartıp takmistir

Kesinlikle yemeyin.
Et kaldıkça biraz rengi değişir mora çalmaya başlar ama bu bayağı bozulmuş gibi

Ben kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?
Bizde koyariz buzluga bisey olmadi bugune kadar

Buzlugumun tutma yerleri erimis cekmeceleri cikartinca gordum bunla alakali bisimi acaba ama yeni olan bisi cunku tum etlerde var ve yeni aldigim ette boyle olmus

Poşet yırtık miydi acaba. Genelde poşet yirtilinca et hava aldığı için böyle olur. Kokusu nasıl ki

Ben kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?
Sağlıksız evet, sakatatların tümünde bakterilerin tamamı pişmeyle bile ölmüyor, dondurup çözülme sırasında bakteri miktarı çok çok artıyor. Kediler sever ama ciğer vermeyin sağlıklı değil, çok seviyorsa kuzu küçük bir miktar alıp taze pişirin, karaciğer olsun, akciğer yada tavuk ciğeri olmasın, asla çiğ vermeyin, öperim onun ciğer seven küçük burnundan

Benim babam kasap ve asciydi sakatat ürünleri buzluğa konmaz derdi çok çabuk bakteri üremesi sebebiyle biz alır pişirir yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…