- 26 Ağustos 2021
- 19
- 7
- 36
- Konu Sahibi Sevdalim18
Buzlugumdaki etler bozulmus mu biri ciger biri et ciger bozulmus gibi ama et sanki iyi gibi duruyor digerleride boyle olmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakteri oluşmuş. Yemeyin kesinlikle.Temas bile etmemek lazım acık yaranız olabilir.Buzlugumdaki etler bozulmus mu biri ciger biri et ciger bozulmus gibi ama et sanki iyi gibi duruyor digerleride boyle olmus
Eki Görüntüle 3066294 Eki Görüntüle 3066295
Çok sağlam paketleyip çöpe atın, bozulmuş bunlar. İyi paketleyin ki sokak hayvanları ulaşıp yemesin. Buzluğunuzun çalışmasını kontrol ettirin mutlakaBuzlugumdaki etler bozulmus mu biri ciger biri et ciger bozulmus gibi ama et sanki iyi gibi duruyor digerleride boyle olmus
Eki Görüntüle 3066294 Eki Görüntüle 3066295
Buzluğa ciğer konmaz normalde alındığı gbi yapılması lazım . ( Ben öyle biliyorum ) onun dışında elektrik gitmiştir belki beş altı saat kadar sonra geri gelmiştir farketmemissinizdir . O arada da bakteri uremistir . Kesinlikle tüketmenizi tavsiye etmem .
Anlamadim bozuk gibide kokmuyorBuzlukta nasıl bu hale gelmiski
Gitti bileYakinda bavulunu toplar, evden gider bu etler.
Aynen yazik oldu yaBakterilenmiş sankim![]()
Evet bnde et konusunda ondan bi suphe ettim ama riske atmayimBuz yanığı diye bir şey var buzluktaki etin havayla teması sebebiyle oluşuyor, ete zarar vermiyor. Ama sizinki öyle mi emin olamadım ben, ciğer olduğu için farklı görünüyor rengi. Bozulduysa kokar, kokusu normalse yanıktır.
Ben kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?Buzluğa ciğer konmaz normalde alındığı gbi yapılması lazım . ( Ben öyle biliyorum ) onun dışında elektrik gitmiştir belki beş altı saat kadar sonra geri gelmiştir farketmemissinizdir . O arada da bakteri uremistir . Kesinlikle tüketmenizi tavsiye etmem .
Şimdi kedinin bünyesini bilemem açıkçası . Bir veterinere danismakta fayda var :) ben bu konularda kıl kuyruk bir insanim .Ben kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?