• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzluktaki etlere ne olmuş sizce?

Sevdalim18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
19
7
36
Buzlugumdaki etler bozulmus mu biri ciger biri et ciger bozulmus gibi ama et sanki iyi gibi duruyor digerleride boyle olmus
IMG_20220515_163948.jpg
IMG_20220515_164712.jpg

Nasil olmus anlamadim oturdugum yerde en fazla bir saat elektrik gider daha once hic boyle olmamisti ilk kez goruyorum yeni aldigim ette de var acaba buzlukta mi bir sorun var
Buzluğa ciğer konmaz normalde alındığı gbi yapılması lazım . ( Ben öyle biliyorum ) onun dışında elektrik gitmiştir belki beş altı saat kadar sonra geri gelmiştir farketmemissinizdir . O arada da bakteri uremistir . Kesinlikle tüketmenizi tavsiye etmem .

Buz yanığı diye bir şey var buzluktaki etin havayla teması sebebiyle oluşuyor, ete zarar vermiyor. Ama sizinki öyle mi emin olamadım ben, ciğer olduğu için farklı görünüyor rengi. Bozulduysa kokar, kokusu normalse yanıktır.

Buz yanığı diye bir şey var buzluktaki etin havayla teması sebebiyle oluşuyor, ete zarar vermiyor. Ama sizinki öyle mi emin olamadım ben, ciğer olduğu için farklı görünüyor rengi. Bozulduysa kokar, kokusu normalse yanıktır.
Evet bnde et konusunda ondan bi suphe ettim ama riske atmayim

O olmuş bu olmuş fark etmez, bir şey olmuş sonuçta. Direkt atın, tüketmeyin. Buzluğu da karbanotlı sirkeli kaynar suyla silin dezenfekte edin.

Buzluğa ciğer konmaz normalde alındığı gbi yapılması lazım . ( Ben öyle biliyorum ) onun dışında elektrik gitmiştir belki beş altı saat kadar sonra geri gelmiştir farketmemissinizdir . O arada da bakteri uremistir . Kesinlikle tüketmenizi tavsiye etmem .
Ben kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?

Bakterilenmiş poşetlere sar at kediler de yemesin çöpten alıp. Kağıtlara falan da sar. Buzluğu da karbonatlı suyla sil muhakkak

Ben kedime ciger pişiririm. Çok seviyor. Buzlukta olur genelde. Şimdi bu yorumunuz cok düşündürdü. Nete baktığımda bu sekil yazıyor. Ama herhangi bir kokma, bozulma durumu yok yine de saglıksız mı?
Şimdi kedinin bünyesini bilemem açıkçası . Bir veterinere danismakta fayda var :) ben bu konularda kıl kuyruk bir insanim .

Back