öncelikle çok çok geçmiş olsun. ilk olarak sütün o kadar azaldıysa mümkünse saat başı sütünü sağ. göğsün ne kadar boşalırsa o kadar dolması için hormonlar devreye girecektir ve sütüm az diye düşünme inan olumsuz etkisi çok. öncelikle su çok önemli ben her sağım yada emzirme sonrası mutlaka 2 bardak su içiyorum. her gün 1 kutu malt içecek içiyorum karamalz diye bir marka var limonlusu aynı gazoz gibi çok lezzetli. ve bir de öncelikle alıp kullanmanı tavsiye edeceğim ürün milkway sütü çok artırıyo. hangi şehirdesin bilmiyorum o yüzden söyleyeyim. bu milkway i 6 şişe alıyorsun 3 gün boyunca tok karnına 2 şişe içiyorsun (farklı 2 öğün) ve daha sonrasında dilersen günde 1 şişe olarak devam edebiliyormuşsun (firmasından aldığım bilgi) bir de Arifoğlu baharatçısından anne sütü artırıcı bitki karışımı aldım. içinde sanırım kimyon, kişniş, rezene, ısırgan hatırlayamadığım 1 yada 2 ot daha var eğer İstanbul dışındaysan telefonla sorduğunda sana yardımcı olurlar sanırım. bir de kuzenimden aldığım bilgi onun da aktarı var dişbudak sütü artırıyo fakat haftada 1 yada 2 kez kullanmalısın (yukarda saydığım bitkilerle hazırlayacağın çaya eklersin) daha fazla kullanırsan sütü sulandırıyormuş. bir de bilirsin ama fırsat buldukça uyu 10 dk bile olsa. son olarak istanbuldaysan sütün bebeğini doyuracak kadar artana kadar sana süt verebilirim.
son olarak başka bir kuzenimin denediği şey 1 çorba kaşığı kadar tereyağda 2 çorba kaşığı unu sarartıyorsun içine 1 su bardağı pekmez koyuyorsun en son olarakta istediğin kıvama gelene kadar (1 çay bardağı olabilir) süt ekleyip biraz kaynatıyorsun ve istediğin kadar yiyorsun. kimse bana tatlı işe yaramıyor demesin