Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Taze olması mutlaka daha iyi ama bazen mümkün olmuyor.Doktora sormuŞtum ben de yapabilirsiniz dedi.Ben çiğ değil de genelde sebze yemeğini fazla yapmışsam birazını buzluğa atıyorum.Yemek yapamayacağım gün olduğunda da çıkarıp veriyorum.Sonuçta anne sütü bile buzlukta saklanabiliyosa sebze neden saklanmasın.
bebekler için buzluğa yiyecek konmasını mantıklı bulmuyorum.uzmanlar dondurulmuş yiyecekleri yasak kılarken,kalkıp bunu yapmanın mantığı yok.pilav hazırlamanın,çorba hazırlamanın ,makarna yapmanın uzun bir vakit aldığını sanmıyorum.zor yemekleri de hafta sonu hazırlayın canım.
bencede çok mantıksız herşeyi mevsiminde yemesi gerekir havuç mesela mevsimi geçince yemesi çok gerekli bişey değil havuç gider enginar gelir o gider fasulye gelir ben mevsimi takip ediyorum ayrıca artan yemeğide buzlukta bekletmem tazelik daha önemli benim için